Breaking News
Loading...
November 30, 2015

Info Post

Husam Musa dilarang membuat sebarang kenyataan kepada media sehingga dakwaannya terhadap kerajaan Kelantan dan pimpinan Pas selesai disiasat.

Timbalan Presiden Pas, Datuk Tuan Ibrahim Tuan Man berkata arahan itu bagi mengelak berlaku sebarang polemik antara kedua-dua pihak.

Katanya, keputusan yang diambil itu juga telah dipersetujui oleh kedua-dua pihak.

“Kita juga bersetuju bahawa perkara-perkara yang melibatkan urusan dalaman parti, kerajaan negeri dibuat menggunakan platform parti dan diselesai mengikut saluran parti serta tidak diviralkan kepada umum.

“Kita juga bersetuju tidak akan ada sebarang kenyataan daripada beliau (Husam) dan kerajaan negeri yang boleh menimbulkan polemik,” katanya dalam sidang media di Ibu Pejabat Pas di Jalan Raja Laut di sini, pada Isnin.
Mengulas lanjut, Tuan Ibrahim berkata buat masa ini tidak ada sebarang tindakan lagi yang dibuat terhadap Husam.

Beliau juga mengesahkan telah menerima dokumen dan bukti berhubung kenyataanya Husam itu.

“Hari ini tidak ada sebarang keputusan dibuat terhadap beliau sebab ini bukan jawatankuasa disiplin.

“Kita juga telah menerima segala dokumen serta bukti daripada beliau dan pertemuan hari ini sangat baik….Dokumen tersebut juga akan diteliti dalam masa terdekat,” tambahnya lagi.

Sementara itu, Setiausaha Agung Pas Pusat, Datuk Takiyuddin Hassan berkata segala penjelasan beserta bukti yang dikemukakan oleh Husam akan disiasat dengan teliti.

Beliau juga tidak menolak sekiranya Husam akan dipanggil semula bagi memberi penjelasan berhubung kenyataan itu.

“Parti akan teliti bukti yang dikemukakan itu dan jika dirasakan perlu kita akan panggil Husam semula,” katanya.

1 comments:

Pak Beny Sutomo said...

Kenalkan nama saya Pak ,Beny Sutomo betul-betul mengakui bahwa ramalan AKI SAIF bener-bener top dan di jamin “JITU” 100% tembus adapun ramalan ini di dapat melalui “RITUAL KHUSUS” jadi anda jangan ragu-ragu lagi untuk mengikuti ritual AKI SAIF karena nomor ritual AKI SAIF meman selalu tepat dan terbukti, jika anda mau bukti bukan rekayasa silahkan HUBUNGI/SMS di ((( 081355048468))) dan cukup bergabung dengan AKI SAIF untuk menyelesaikan syaratnya anda sudah bisa mendapatkan angka 2D 3D 4D yang bisa merubah nasib anda sekeluarga karna saya sudah membuktikanya 3X putaran bener-bener langsung tembus dan kini sekarang giliran anda Semua untuk membuktikan Trima Kasih.