Breaking News
Loading...
March 21, 2016

Info Post

Ntah la yeop, nak gelak ke atau nak menangis bila baca satu keratan akhbar yang kata waktu puncak LRT di antara jam 11 pagi hingga jam 2 petang...

Wartawan yang menulis berita ini aku rasa dia baru first time naik lrt kot...

Siapa yang tiap-tiap hari naik lrt akan tergelak besau baca news nie...

Kalau nak membodek pon, bagi la fakta yang betul...

Pengguna lrt, star dan putra, monorel boleh bagi komen sikit, betul ke waktu puncak, peak hour lrt dari jam 11-2 petang...

3 comments:

Anonymous said...

Saya ingat lah, dia ni bodoh dan bebal, saya tinggal di nilai, naik KTM pkl 5.53pagi, sampai K.l sentral dalam pkl lebih kurang 7pagi, terus ke putra line hendak ke Asia jaya, gerabak ada yang 2, ada yang panjang, dah penuh bila sampai ke sentral, balik pulak sama jam 6 petang sesak, terutama nya stesen universiti, hingga ke sentral, dan penoh punumpang naik menghala ke gombak, mcm mana dia kata sebok cuma dari jam 1 hingga 2 saja.Gila ka dia? Atau pun tak nak lihat2 dan renung...tak buat kerja lah tue...tukar dia kejabatan lain supaya dia sentiasa berada dalam tren!.

rezqeen hill said...

salam bro. Boleh refer sini berita tak betul dari adik Latifah Koya - http://riziqin.blogspot.my/2016/03/video-prasarana-jawab-dakwaan-tidak.html

Anonymous said...

Adik latipah koya kerja bernama ke?