Breaking News
Loading...
July 29, 2016

Info Post

Inilah culprit yang menghuru-harakan ekonomi negara...

Yaa... jho low namanya...

Sebat duit negara sampai berbillion-billion...

Lari lepaskan diri...

Sudahnya Najib juga yang jadi mangsa...

Najib bukannya kenal si jho low tu, tapi jho low jual nama najib merata...

Cilaka ko jho low, keluar la, bersihkan nama PM kami, dia tak bersalah dalam hal ini...

Mana MCA, mana GERAKAN? kenapa korang tak mau gunakan connection rakan perniagaan korang untuk heret jho low...

Adakah MCA dan GERAKAN sengaja membiarkan najib di belasah...?

Keluarlah kau jho low, jangan kaitkan PM kami, dia tak kenal kau jho low...

8 comments:

Anonymous said...

Macamna PM/Rosy tak kenal dgn Jho Taik? Naik yatch sekali pun tak kenal lagi. Ada foto si Jho Tsik dok belangkas Rosy.

KZSO said...

Jho Low tak kenal najib? Najib tak kenal Jho Low? Kwang kwang kwang...

Anonymous said...

Najib x kenal Jho Low??? Hahaha, habis yg gambar beramai2 tu apa? Bukannya gambar kat pasar malam oi. Nak menipu pun biorle cerdik sikit spinnya...

rosdet said...

Panglima lawak bugus x kenak jho low? Kah kah kah.. mane planet kau dtg ni bahalol?

Anonymous said...

Najib kena goreng hangus oleh J Low... itulah standard Najib pemimpin no 1 Malaysia.

Memalukan!!!!

Anonymous said...

Dah buat laporan poli ke belum. Nak tangkap seribu dalaih. Sembang kuat pun tak jadi apa2.

Anonymous said...

Eehhh.....eehhhh...
Percaya pulak puak3 babi hutan ni gambar PM dgn toke babi j low.
Dulu gambar anuar kongkek anuar segala kauorg x pecaya.
Bila kena org bn eehh...eehhh...boleh prrcaya pulakkkk....
Mmg tahap babi la orak kauorg ni..

Anonymous said...

Bile kne kt puak2 diaorg mcm biasa la sel2 otak x mampu berhubung,xds kemahiran berfikir tahap tinggi pn depa tu.