27 November 2010

Anwar Pegang Dan Ramas Breast Saya. Norlaila.


Anwar memegang breast (buah dada) saya, lepas itu dia masukan kemaluan kedalam (p****t) saya tampa memakai kondom, kali kedua dia melakukannya dia memakai kondom, itulah pengakuan norlaila seorang wanita yang menjadi mangsa pemuas nafsu anwar ibrahim.

32 comments:

Anonymous said...

jadi kita tunggu apa lagi alasan Sang Peliwat tentang hal ini.

Kepada penyokong Anwar, lapangkan dada terima kenyataan ini..

minta jasa baik tuan pautkan link blog kecil saya alamijiwaparadox.blogpot.com

terima kasih

Anonymous said...

hahhahha...Sang peliwat akan kata tuh Al-Jub yg lain, suara macam saya, rupa macam saya tapi bukan saya...then pengikut2 fanatics dia akan telan apa saja yg dicakapkan oleh Al-Jub....kalau warna hitam tuh Al-Jub kata putih, maka penjilat2 buntot dia akan kata yg hitam itu putih..ngok betul!!

Tu semua sbb akal fikiran dornag dah terlekat dekat jubor, kalau setakat kat lutot maybe bole fikir lagi lol!!

Ms Pearl said...

OMG

Anonymous said...

kuat nya org tua ni... ramai tua muda dok bagi jubok kat dia... pantat pun dapat... depa yg bagi tu dapat apa haaa... shok tak ada oooi... peliak tak cukup keras oooi... pinggang pun pakai benkong... disebabkan kes tahun 1998... awat you orang tak dapat batang peliak dia, you jadi macam ni... jangan cari dosa la bang oooooi... carilah kerja lain...

huddin said...

anon 12:31

tak yah nak spin laah... sila jawab dengan fakta satu persatu.. ayaq mani dalam dubur ape hal

Anonymous said...

Kita tgk Anwar nak saman minah ni ke tak? Atau nak kata konsprirasi....sama-sama kita saksikan kemuncak episod aksi "tari-menari" live di Astro ria ahahahaha

Anonymous said...

aisey... sedap la sora minah ni ... manja ..... hahaha.... kalau aku pun, confirm hanyut ..... hahahaha!!!!

Anonymous said...

menutuh sana..menutuh sini..jantan..pompuan...single ka bini orang ka dia tak kira...semua dia balun...KECIAN kat Jijah...

nun manjung said...

puak puak haramjadah ni memang dah tahu siapa sinuar tu tapi depa sengaja butakan hati dan butakan mata dan pekakkan telinga dan buat buat tak tahu.

Anonymous said...

sian la BN ni.. klu betul la tu sore anwar, dah lama perkara terbongkar... Sore tu mcm malu2 jer.. gud try n try again.

Anonymous said...

Kat Mesir dulu pun macam tu jugak la. Semua kata Mubarak best tanpa was-was oleh kalangan yg 'mendapat' darinya walau dalam keadaan terus atau tersembunyi, sehingga 100% rakyat menerimanya. Media dan sesiapa yg berkuasa pada ketika itu akan cuba mencari salah dan membantu mubarak menjatuhkan sapa saja yg tidak disukainya, sehingga apa saja mubarak dan isterinya lakukan itu adalah keperlua, dan sesuatu yg salah itu tak pernah langsung diketahui org lain ataupun dianggap memang perlu oleh penyokong kuatnya yg ada kepentingan itu. Maka ramailah puak hisbul lesap dan diaibkan dengan pelbagai cara. Maka itu Mubarak memperolh 100% sokongan atas perancangan serta bantuan penasihat APCO di mesir. Akhirnya beliau sudahpun menerima bayaran, namun ada juga kelibat saat akhir, kontraktor kelas F dan D di mesir bangkit menghalang kejatuhan mubarak. Tak jauh beza dengan negara-negara yg dirancang APCO. Inagtlah kawan-kawan.

Anonymous said...

lekeh sgt ka wn jijah.. atau wan jijah tak pandai jaga daia punya samapi anuar makan luar...

noh said...

Kalau betullah tu suara anuar..dah lama dia orang jual kat tv 3...apatah lagi tv 1 & 2.. tak pun dia orang jual kat MCA..dapat juta-juta ohooiii..Juallah apa tunggu lagi kalu tu suara tol punya...KAH KAH KAH

Anonymous said...

Kalau betol pun itu suara Anwar atau memang si Nuar sekalipon ada aku kesah...sebab aku pun suka main bini orang dan sekali sekala suka jugak tukar selera main lobang bontot mat jambu...betul tak kawan-kawan????
Apa yang kami nak, BN tukar, lepas tu boleh le lompat2!! bakor2!!! main perang-perang, main pondok-pondok, main polic-entry one two jaga polis mati pencuri jaga...
betol tak kawan2... tak cool beb sokong-sokong dan duk diam.
pastu kat airport buat signboard beso beso 'Welcome to the jungle!! Sebab kat Malaysia semua yang ada berok berok yang terpelajar..

Anonymous said...

polis entri one two jaga.. polis mati benggali jaga...
monyet educated wawawa mmuahhh.....

Anonymous said...

Mana minah ni dapat cerita ni plak. Zaman sekarang ni mcm2 boleh buat. Mcm cerita James Bond. tengok kat dlm TV dah ler. Kita boleh tiru sora sapa-sapa pun sebijik.....tambah-tambah kalau sound ngan video tak berapa clear. Soh dia tunjuk nombor anwar yang call dia sbb mesti ada dlm phone dia, complete ngan masa, tarikh dan tempoh perbualan.
Kalau nak lagi syok, masukkan skali gambar dia ngan anwar tu.

Anonymous said...

Kalau dah dasar lembu pembangkang...lembu jugak ler...tak kemana....hahahahaha

Kalau bertukar pun jadinya Tapir..hahahahaha

Dah dasar bangang serupo lembu la...cuma baik lembu jer sikit dari lembu2 berkaki du pembangkang ni...hahahahaha

Anonymous said...

woii!...ade betul ke suara anuar
kakaka....kalau nak menipu pun bagi la real skit...aku yg bukan ahli pakar suara pun tau...kakaka

fardukifayah said...

kalau betul awat si laila tu tak report polis...atau dia memang pelacur...ha ha ha ha..bn dah ada modal lain,nak jatuhkan orang dengan skandal sex,padahal bos ngko orang kena cekup dengan zz kat pd.wa hua hua hua...

Anonymous said...

norlaila jawab tanpa segan silu... macam perkara tu tak pernah terjadi padanya..

DolMonggol said...

kah kah kah!
good try!anyway cuba cari point lain la dol..dh x laku la dol..

klu dh anjing tu anjing jgk la..
jila dol!jgn x jilat!
kah kah kah!

Anonymous said...

Norlaili pun gatal. Dah sama-sama buat boleh pulak selamba je muka cerita kat orang. Apa punya pompuan, muka tak malu

nok said...

totok2 anuar wat apa nak bising2 lagi...bang nuar sat lagi pi s.buluh..tak payah nak pertahankan dia...cuma hangpa yg totok2 ni nanti lawat2 le dia ...kalau dia gian hangpa tongeng aje lah...kata supporter hang tongeng ajelah..bukan luak pun.....keh keh keh dasar totok aljuburi.....

Anonymous said...

Anwar ni esok mati jadi hantu sundal nampaknya ! masa hidup sondol sana sini , jubur sana sini , tak peduli siapa ..janji ada lubang semua dia sondol ,
bini orang ke , anak orang ke ..jantan betina ke , membujur lalu melintang terkangkang !

dah la tu Nuar , umur pun bukan muda lagi , dah bau tanah pun , rumah kata pergi , kubur dah kata mari mariiii ..

TEROPONGBUKITPENINJAU said...

Cerita lain aku tak nampak muka Anwar main dgn bini org ke, jantan ke. Tapi dengan China doll tu 150% aku percaya jantan tukang balun main jongkang jongkit tu adalah Anwar. Hanya org buta saja yang tak percsya itu adalah Anwar.

Anonymous said...

yg mengherankan Mengapa Nuar Berahim tk mau sapa Norlaila ni yee ??? Ni video dh lama ni, mustahil balaci2 Nuar Berahim/dia sendiri tak tengok....Trio Datuk T, Ummi pun Nuar tk berani saman...Samanlah Nuar kalu menang bole buat dana pilihanraya, tk ya susah2 nk minta Israel....

Anonymous said...

sesumpah politik ni kalau melihat kpd cerita dan video yg dipaparkan memang miliki seks luar biasa...kalau pembangkang memerintah bolehlah dia dilantik PM merangkap menteri seks...dia akan perkenalkan amalan songsang spt homoseksual, gay dan lesbian...amalan seks bebas macam di AS ...maka tak adalagilah pegawai pencegah maksiat negara balik spt zaman 40 dan 50 han !

Anonymous said...

ala...chua soi lek tu selamber jadi presiden mca lagi...pasal apa? dia anti melayu, masa kfc dipegang jcorp dia sibuk nak suruh hadkan iklan makanan segera kat tv, alasannya takut rakyat malaysia jadi obess...curang dengan bini x takut pulak...

Anonymous said...

Chua soi lek tu ada lg baguih dari nuar. Sekurang2nya dia mengaku dan letak jawatan sbg menteri kesihatan pd waktu itu. Itu baru gentleman... Sbb tu ahli mca pilih dia jd presiden sbb dia kalau buat salah, mengaku dan gentleman letak jawatan. Minta maaf kpd rakyat secara terbuka. Tapi si nuar ni, udah la x nk mengaku, makin menjadi2 pulak lg ada. Heiiii... X layak nk jd pemimpin org mcm nih.

Anonymous said...

hj hadi kata itu perkara kecil....

Anonymous said...

Knape sy rasa nak muntah dgr cerita2 zina camni? Bersepah cerita2 skrang.. Seolah2 hari kiamat sesaat jer akan terjadi..Allah berikan ku petunjuk!

Anonymous said...

Skrang budak2 dah didedahkan dgn gambar2 n video di internet n doirang mula lah nk mencuba..... Masyallah
Orang dewasa plak x perlu bersusah payah nak cari pasangan wat projek...semua ada kt depan mata.. Subhanallah
Orang tua plak ramai dah kenal jalan ke hotel drpd masjid...