30 April 2010

Anwar Memang Barua Yahudi Zionis. Sambungan 1

Kawan baik dan mantor anwar ibrahim, Carl Gersman, Presiden NED dan seorang yahudi zionis.

Semalam det ceritakan apa kaitan anwar dengan Foundation for The Future, dan siapa di belakang perhimpunan BERSIH. hari ini seperti yang dijanjikan semalam, det akan kenalkan kepada korang semua siapa kawan anwar di dalam gambar itu. nama kawan anwar dalam gambar itu ialah, Martin S Indyk dia merupakan Presiden SABAN Centre sebuah organisasi Pro-Yahudi Zionis di Timur Tengah, Martin S.Indyk ini adalah bekas duta Amerika Syarikat ke Israel. dia seorang pendukung fahaman ekstrim Yahudi Zionis, jiwa dan raganya hanyalah untuk Israel dan sentiasa gigih berusaha melemahkan negara-negara Islam Timur Tengah yang menjadi ancaman ketuanan Israel dan survival bangsa Yahudi. tapi macam mana anwar boleh berkawan dengan dia? anwar berkenalan dengan Martin S Indyk ketika anwar berkhidmat dengan IMF dan Foundation for The Future, ketika itu SABAN Centre merupakan funder utama untuk Foudation for The Future, selain itu, martin s indyk adalah kawan baik paul Wolfowitz salah seorang pengasas foundation for the future dan juga kawan baik anwar.

Anwar bersama mentornya Carl Gersman dalam satu forum anjuran NED di AS.

Macam yang det tulis semalam, anwar ni turut juga berkerja dengan NED (National Endowment for Democracy) sebuah agensi cover up CIA, antara tugas-tugas penting anwar pada ialah mempromosikan DEMOKRASI di semua negara-negara dunia sebagai platform untuk memenangkan calon-calon pemimpin yang mempunyai POPULARITI melalui undian majoriti rakyat walaupun calon tersebut tidak BERINTEGRITI seperti mengiktiraf dan melibatkan diri secara langsung dalam kaum liwat dan lesbian dan anwar juga ditugaskan untuk mengembangkan ideologi sesat ini di Malaysia, Asia Tenggara dan Timur Tengah.

Esok det akan ceritakan modius operandi NED dan contoh negara yang berjaya di huruharakan oleh kerja-kerja batu api NED, termasuk satu negara di asia tenggara.

Tolong Bersihkan Nama Anak Saya, Ibu Aminulrashid




Semalam det, gap dan parpukari bersama rombongan PERKASA melawat keluarga Aminulrashid yang menjadi mangsa tembakan polis di seksyen 11 shah alam malam kelmarin, keluarga allahyarham aminulrashid ketika kami sampai masih lagi dalam sedih, ye la siapa yang tidak sedih, sudah lah anak bongsu dalam keluarga ini pergi dalam keadaan bergitu, allahyarham di label pula sebagai seorang penyamun atau pun penjenayah. melihatkan foto-foto dan perbualan det dengan rakan-rakan sekolah allahyarham, label penyamun dan penjenayah itu keterlaluan. ye lah mungkin suratkhabar ingin mensensasikan berita itu tampa pikir perasaan keluarga, saudaramara dan sahabat mangsa. sebaiknya pemberita bertanyakan sendiri kepada keluarga mangsa dari mengambil cerita ini sembrono dari pihak lain.


Rombongan PERKASA yang diketuai oleh Dato' Ibrahim datang pada sebelah pagi
Rombongan Wira PERKASA yang di ketuai oleh Sdr. Arman datang pada sebelah petang

Memang tidak masuk akal, budak yang baru berusia 15 tahun bertubuh kecil, suka main bola sepak dan kerap ke surau ini di charge sebagai penyamun, ya.. mungkin dia bersalah kerana memandu kereta tampa lesen memandu dan lari ketakutan bila dikejar oleh dua buah kereta peronda polis, tetapi apakah berbaloi dia dihujani berdas-das tembakan sehingga keempat-empat tayar kereta itu bocor dan kesalahan dia memandu kereta tampa lesen dibayar dengan nyawa? det bukan nak sensasikan cerita ini dan bukan juga untuk menggangu siasatan polis, tapi det cuma membawa permintaan ibu mangsa supaya tidak menggelar anaknya penyamun atau penjenayah atau apa sahaja gelaran. sebagai seorang ibu, dia lebih mengetahui siapa anaknya jadi tidak adil untuk orang lain menggelar anaknya penyamun sedangkan siasatan polis masih belum selesai dan segala bukti-bukti yang melibatkan anaknya dengan jenayah masih kabur.

Antara koleksi gambar Allahyarham Aminulrashid ketika dia berumur setahun.

Allahyarham cukup aktif dalam pasukan bola sepak.Suasa sedih masih lagi dirasakan ketika kami datang menziarah keluarga Allahyarham.

Gambar Allahyarham bersama rakan dan guru kelasnya.

Det percaya yang polis malaysia ini cukup profasional, det harap pihak polis buatlah siasatan seadil-adilnya pada kes ini, kalau ada bukti aminulrashid itu seorang penjenayah, det minta polis kemukan semua bukti-bukti yang dia pernah terlibat dalam kes jenayah itu, setakat sebilah parang belum boleh dijadikan bukti kukuh yang dia seorang penjenayah, tetapi kalau terbukti polis silap, det minta ketua polis negara atau ketua polis negeri segeralah BERSIHkan nama aminulrashid, berikan hukuman yang setimpal kepada anggota polis yang membuat kesalahan itu tolong jangan cover up, yang salah tetap salah dan yang paling penting polis harus minta maaf secara terbuka kepada keluarga mangsa.

29 April 2010

Sah... Anwar Memang Barua Yahudi Zionis.

Siapa kawan anwar tu? kawan anwar bukan calang-calang orang beb, lihat gambar bawah.

Semalam blogger medan info kita dan rbf mendedahkan yang anwar seorang barua yahudi zionis yang supply perempuan islam untuk ditiduri oleh sahabat baiknya Paul Wolfowitz, tidak pasti sama ada anwar test dulu perempuan tu sebelum di serahkan pada paul atau tidak, tetapi mengikut telahan det mungkin anwar telah test dulu pompuan tu se-round dua kut, kalau isteri azmin ali boleh dia gasak sampai bunting ini kan pula shaha ali riza, ape ada hal ye tak...

Anwar menjadi pengerusi kepada Foundation for The Future, mengikut sejarahnya foundation for the future ini adalah salah satu cabang NED (National Endowment for Democracy) NED adalah sebuah agensi separuh kerajaan yang didanai oleh Kongres AS dan beberapa individu yang berkiblatkan yahudi zionis, yang tujuannya adalah untuk menyokong dan mendokong organisasi di luar AS yang pro polisi luar negara dan segala polisi luar AS yang pro kepada yahudi zionis. Hal ini disebut secara terang dalam laman rasmi NED bahawa penubuhannya sejak 1980.

Apakah kaitanya kawan anwar dengan Ehud Olmert, bekas pm israel
mungkinkah anwar mendapat idea projek 16 sept tu dari ehud olmert?


Saiapa yang tubuhkan NED ini? penubuhan NED sebenarnya ialah untuk menjadi organisasi muka hadapan CIA dalam mencampuri urusan negara lain. antara sayap-sayap NED ialah, National Democratic Institute, NDI, International Republican Institute, IRI, Foundation for The Future dan ada berberapa lagi ngo di malaysia yang mendapat dana terus dari NED. masihkah kita ingat perhimpunan BERSIH? pernah ke kita terfikir siapa yang memberikan mereka dana untuk membuat perhimpunan itu, mana mereka dapat duit untuk buat laman web? memanggil ribuan orang untuk berkumpul, memanggil media luar negara terutama cnn, bbc dan lain-lain media pro yahudi zionis, apa ingat hebat sangat ke perhimpunan BERSIH tu sampai mendapat liputan press dari luar, sebenarnya kesemua press itu mendapat jemputan melalui NED mereka datang untuk memberi liputan terbaik untuk barua mereka yang bernama anwar ibrahim.

esok det akan ceritakan siapa nama kawan anwar dalam gambar tu dan apa pula modius operandi NED dan kerja anwar ibrahim dalam NED,NDI & IRI.

28 April 2010

Tahniah POLIS Kerana Biarkan Nizar Menghasut.



Nizar sampai sekarang masih bebas, dia seolah-olah kebal dari undang-undang, mustahil ketika ceramah di kalumpang itu, tidak ada seorang anggota polis yang dengar nizar buat hasutan itu, sepatutnya pada malam itu juga nizar sudah boleh di cekup, kita tengok perangai pas sekarang ini, mereka makin menjadi-jadi mencabar perlembagaan, institusi raja-raja dan menghasut. tapi apa tindakan polis dan kdn?

Bukan setakat nizar je, banyak lagi pemimpin pembangkang yang kaki hasut ni tapi polis buat dekk je kenape ye? report polis dah bertimbun-timbun tapi haram sekor pun tak di panggil untuk soal siasat, yang kerap kita dengar mereka di beri AMARAN...AMARAN...AMARAN..., nampaknya polis malaysia ni bukan kuatkuasakan undang-undang tapi hanya bagi amaran je la..

Projek Terbaru PAS: Hina Raja-Raja Melayu.


Nizar jamaluddin seorang komunis menggunakan platform pas untuk menghina sultan perak, penghinaan nizar terhadap sultan masih jelas terbayang di mata kita, nizar meminta untuk sembah derhaka kerana tidak mahu menurut titah sultan perak supaya menerima keputusan yang pakatan haram sudah hilang kuasa di tentang habis-habisan oleh pas, sehingga mereka sanggup menghina sidang dewan undangan negeri perak lalu secara bodoh-bodoh bersidang dibawah pokok.

Baru-baru ini seorang lagi dari puak pas menghina sultan, nik ajis menteri besar kelantan datang ke selangor dan menghina sultan selangor, nik ajis mengamuk dan menghina sultan selangor kononnya sultan selangor mengamalkan undang-undang penjajah kerana melarang masjid dijadikan tempat berpolitik, hilang akalnya nik ajis sehingga sanggup melabelkan sultan selangor sebagai seorang tali barut penjajah. tak ke cilaka manusia yang bernama nik ajis ni? det harap sangat pejabat dymm sultan selangor mengeluarkan arahan supaya mengharamkan nik ajis pijak tanah negeri selangor selagi dia tak minta maaf pada sultan selangor.

Trand menghina sultan kini sudah berjangkit di kedah pula, kali ini adun pas kubang rotan mohd nasir menghina pula kedudukan sultan kedah, korang bacalah sendiri soalan bodoh yang mohd nasir tanyakan tu, apa selama ini dia tidak tahu langsung ke bidang kuasa sultan? atau ini salah satu cara dia dan pas untuk mempertikaikan kuasa raja-raja melayu.

Nampaknya pas sekarang ini bergitu agresif mempertikaikan kuasa dan keistimewaan raja-raja melayu, mungkinkah pas juga mempunyai hasrat untuk menghapuskan kuasa raja-raja melayu dan berusaha menjadikan malaysia sebuah negara republik sama seperti cita-cita pkr dan dap...?

27 April 2010

PAS Punca PKR Kalah...

Jangan kita persoalkan kenapa masih ada manusia yang menyokong pakatan sial, tampa mereka sunyilah neraka.

Banyak punca kenapa pkr kalah di hulu selangor, tetapi dalam banyak-banyak itu, penyumbang utamanya adalah dari kawan baik pkr sendiri iaitu pas. semua orang tahu, pas datang ke hulu selangor dengan jentera lebih kurang 7 ke 10 ribu orang, tapi mana semua jentera tu pergi? sehari selepas penamaan calon hinggalah sehari sebelum hari membuang undi, jentera pas semuanya berkampung di kawasan felda, mereka berkampung di sana bukan untuk merayu undi, tetapi mereka berkampung disana untuk menarik orang-orang felda menyertai pas. ini di sah kan sendiri oleh exco pemuda pkr selangor yang terserempak dengan jentera pas sedang buat kerja busuk itu.


Ada berberapa sebap kenapa nik ajis tunjuk gedebe pada sultan selangor, pertama dia memang nak bagi orang kampung menyampah dengan pkr, bila orang kampung dah menyampah jadi orang kampung akan undi bn, so bn menang pkr kalah, kedua, bila pkr dah kalah, dia akan mula cucuk jarum minta kerusi hulu selangor di berikan kepada pas untuk bertanding pada pru nanti, nik ajis akan pakai alasan, pas semakin kuat di hulu selangor, pkr tiada jentera di sana, atau dia akan pakai ayat quran dan dia keluarkan apa-apa hadis untuk menguatkan hujah dia nanti, memang pun pkr tiada jentera di hulu selangor, sehinggakan polling agent dan counting agent pun pas yang bantu, jadi alasan-alasan ini menguatkan hujah pas merekalah yang sebenarnya layak untuk bertanding di situ nanti.

Sebenarnya bn susah nak menang kalau pkr letak dr halili sebagai calon mereka, tapi tak tahulah mungkin ALLAH dah bodohkan otak anwar sampai dia dah tak boleh fikir lagi, maka zaid yang kaki toddy tu juga lah yang anwar pilih, bagus juga ya, kalau kebodohan anwar ni melarat-larat sampai ke pru, senang sikit bn nak menang. tapi apa pun, kekalahan pkr di hulu selangor berpunca dari pas, banyak kempen-kempen pas yang memudaratkan pkr, sekaligus rakyat hulu selangor menolak pkr. khutbah politik di masjid, nik ajis datang ceramah, nik ajis hina sultan selangor, penyokong pas buat masjid macam rumah tumpangan, mengkafirkan sesama islam, itu semua menjadi penyumbang kepada kekalah pkr di hulu selangor.

25 April 2010

TERKINI... BN MENANG


BARISAN NASIONAL MENANG DENGAN MEJORITI 1683

UPDATE KEPUTUSAN TERKINI 1

BARISAN NASIONAL: 20227
PAKATAN HARAM: 18712

Keputusan Terkini

BN = 18677

PKR = 17126

Berita Terkini... Pkr & Malaysiakini Cuba Menipu..


Malaysiakini.com berkomplot dengan pkr menipu keputusan undi, cilakanya pkr dia meminta malaysiakini melaporkan jumlah undi yang berpehak kepada mereka, bila penjumlahan undi rasmi nanti dibuat, pkr kalah, maka pkr dan malaysiakini akan pusing cerita kononnya spr menipu keputusan undi, maka penyokong mereka akan mengamuk, lalu rusuhan akan berlaku, ini taktik lama yang di mainkan oleh pkr dan malaysiakini.

TERKINI KEPUTUSAN

Keputusan Terkini !!

PERTAK: BN 98 PKR 18

SKC BERNAM : BN 265 PKR 145

UNDI POS : BN 767 PKR 120 (Ada juga undi pos undi PKR, ingatkan takde)

ULU YAM LAMA : BN 176 PKR 415

LADANG 15 : BN 265 PKR 145 (peti undi india)

BKT BERUNTUNG : BN 454 PKR 588

SG BUAYA : BN 246 PKR 39

KUALA KUBU BARU : BN 794 PKR 853

KUALA KALUMPANG BN : 128 PKR 98

TAMAN BUNGA RAYA 2 : BN 157 PKR 85

AMPANG PECAH : BN 781 PKR 578

KAMPUNG PADANG : BN MENANG 175

SUNGAI CHOH : BN MENANG 324

TERKINI DARI HULU SELANGOR.

Keputusan tidak rasmi setakat jam 6 petang tadi, bn masih mendahului di semua 47 pusat mengundi dengan 3 ke 5 ribu mejoriti...

TERKINI: PKR MAKIN GANAS, TAKUTKAN PENGUNDI

Inilah kereta milik samseng pkr yang menghempas batu ke kepala seorang petugas bn di bukit sentosa, dan pemilik kereta ini juga menggunakan air gun pistol untuk memecahkan cermin depan dan belakang kereta milik sdr arman, ketua wira perkasa.

Nampaknya pkr dah makin tertekan, kekalahan sudah terbayang di hadapan mata mereka. lalu jalan keganasan mereka lakukan untuk menakut-nakutkan pengundi supaya takut untuk keluar mengundi.




Suasana Di Tempat Mengundi...

Suasana Di tempat mengundi...








Ini je la kerja penyokong pakatan haram, MAKAN...MAKAN...DAN MAKAN
Banyak ni je penyokong pakatan haram, depa pun malas nak kempen lebih-lebih, jadi bahan kutuk oleh BN. kesian...kesian...

Update Gambar: Perbandingan Ceramah BN Dengan Ceramah Anu-war.






Ini pula wajah kelesuan anwar bila dia tengok 'banyak ni je yang datang ceramah aku'.





pesan p.ramlee kepada pengundi hulu selangor

"kalau memilih calon ala sayang"
"biar betul-betul"
"jangan tersalah pilih ala sayang"
"kena kaki botol"
laa..laa..

SELAMAT MENGUNDI KEPADA PENGUNDI-PENGUNDI HULU SELANGOR
UNDILAH BARISAN NASIONAL.

24 April 2010

Ribuan Hadir Ceramah Tun Dr. Mahathir.

Ceramah bn malam terakhir mendapat sambutan amat luar biasa, seluruh penduduk apartment taman bunga raya turun mendengar ceramah tun... lagi gambar akan menyusul...