Breaking News
Loading...
March 8, 2011

Info Post

Inilah yang dikatakan oleh ah-kua sebagai "new politics" mungkin dalam kepala otak si ah-kua ni, new politics bermakna boleh kurang ajar dengan TNC HEP, new politics dalam minda ah-kua boleh mencuri file dari tangan TNC HEP, new politics mengikut pemahaman ah-kua boleh main wayang terpekik terlonong bila ditangkap.

Mungkin ada yang tak paham apa cerita ni, cerita ni mengisahkan seorang pelajar pro-pembangkang cuba mencuri file bukti-bukti kesalahan calon pro-pembangkang dari tangan TNC HEP. (klik sini) korang tengok sendiri video tu, inikah yang ah-kua@saifuddin katakan "new politics"?

Woii ah-kua, bila kau nak balun bloggers?

Terima Kasih kepada sahabat blogger angin perubahan kerana mengeluarkan video ini, aku yakin dan pasti si ah-kua ni tak pernah tengok video tu, pasal "that is not my job" my job is blowjob"


3 comments:

Anonymous said...

mak bapak suruh belajar...tapi sibuk main politik...untung mak bapak dia dapat anak belajar jadi gengster..
kalau kemaruk nak sangat...x payah masuk universiti...
orang x sekolah pon bole jadik YB..
macam mahfuz bean..
saifodeen tentu syok tengok idea dia yg macam bingai tuh

Anonymous said...

Eeee....naik darah aku tengok perangai budak2 ni. Kurang ajar betul. Patut buang aje pelajar ni.

hangkedee said...

menteri pun 2x5 dengan student pro pembangkang.ajar mereka berdemo pointer akan meningkat seperti 4 flat