Breaking News
Loading...
March 26, 2011

Info Post

Sekarang ni dah macam jadi satu trand, setiap apa kesalahan yang dibuat oleh parti pembangkang atau pun pemimpinnya bila nak lepas diri, mereka akan ramai-ramai letakan kesalahan tu pada umno, tak kira lah kesalahan tu melibatkan salah urus tadbir, rasuah, cina bunuh diri, main bontot jantan dan main pelacur cina, cara terbaik mereka untuk lepaskan diri dengan menyalahkan umno/bn dan mereka akan tambah dengan satu ayat power, "ini semua konspirasi politik".

So lepas ni kalau ada pemimpin pembangkang nak memantat dengan pelacur cina atau mana-mana pelacur dan didapati kantoi, maka jalan paling mudah untuk cuci dosa meraka di mata rakyat, teruslah dan jangan segan silu lagi untuk menyalahkan umno/bn, habis cerita.

5 comments:

One said...

ayat power org yg tak ngaku salah

Anonymous said...

Doa orang teraniaya dimakbulkan Allah..hati manusia semuanya milik Allah, hanya Dia yang berkuasa mengubahnya daripada taksub epada seseorang kepada terbuka hati mendedahkan 'rahsia sulit'..semuanya kuasa Allah. Rakyat Malaysia telah bijak berfikir..satu persatu ditunjukkan oleh-NYa. Kebenaran akan tetap mengatasi kemungkaran.

Anonymous said...

Biasa lah beb, nanti suruh depa bawa sticker UMNO/BN. Masuk saja rumah pelacur tempek sticker UMNO/BN, pergi club gay tempek sticker UMNO/BN. Senang sikit, bila kantoi boleh tunjuk kat sticker tu.....eh dia pakai jam jenama apa eh?

Anonymous said...

Habis nak salahkan sape?

Segala kepincangan, fitnah, tuduhan, konspirasi memanglah berpunca dari UMNgOk dan Barang Naik (BN) ni...

Tau kenapa?

Kerana takut hilang empayar (empire) yg telah mereka tunggang selama 50 tahun ni...

Ade paham...

Anonymous said...

Bila buat salah,salahkan orang lain sebab sebarkan kesalahan dia.Ini memang cara mentaliti songsang anwar ibrahim dan penjilat2nya.Cuba kalau pihak lawan yg kena,mahu gegak gempita seluruh alam dia jaja,siap tokok tambah lagi,siap buat road show buruk2kan sipolan yg terlibat.

Kalau nak tukar pemerintahan pun agak2lah,janganlah jadi bangang pilih peliwat dan penzina jadi pemimpin.Dah tu siap sanggup bersubahat lagi cover dosa ketua dia.