27 April 2011

Dowload Video Anwar Part 1, 2, 3, 4 & 5 Di Sini...


Kepada mereka yang nak dowload video sex pemimpin anugerah tuhan tu, korang boleh klik link di bawah ni... aku yakin video tu tak akan bertahan lama dalam youtube... pasal depa dah panas...panas dan panas.... haaahaaahaaa.....

video sex anwar 1 download
video sex anwar 2 download
video sex anwar 3 download
video sex anwar 4 download
video sex anwar 5 download

27 comments:

Anonymous said...

tq bro det kerana buat link untuk dowload.

Anonymous said...

bukan2 jer

Anonymous said...

Bro eje salah tu bro..download bukan dowload..apepon pun goodjob bro..kitalah perajurit sebenar

KeNaPA said...

Salam Papa.....masyallah...sensasi tu....mana dpt? Ada sapa2 blh challenge ke...

ibnu marzuki al firdaus said...

teringin pulak lah wa nak p main pompuan cina lepas nih... lol!

ibnu marzuki al firdaus said...

rm100 1 hot di pudu market aku ada dengar tapi layanan kayu

Anonymous said...

Mengapa parti melayu yang berkuasa memimpin malaysia ni x takut dosa, ingatlah kita akan mengadap ALLAH di hari akhirat nanti ,itu pasti kerana kita semua akan Mati.Insaflah wahai org melayu (saudara Islam), malu kat bangsa lain yang mentaliti lebih maju dan lebih class dari kita. Jangankan kerana kuasa kita gadaikan roh kita di akhirat nanti untuk api neraka ALLAH yang Maha Dahsyat. Ingatlah kuasa bukan kejayaan sebenar, kejayaan sebenar manusia bilamana kita dapat taat seluruh perintah ALLAH dan tinggalkan segala laranganaya.

Anonymous said...

Korang UMNO mmg bodoh. Sangkaan korang dengan siarkan video lucah Anwar, rakyat akan benci Anwar? dan sokong BN ? hah...buduh....

Silap lerr....kebanykn org bukannyer suka Anwar pun. Kalau iyer pun dia benar terlibat dlm video, lantak laa....padan ngan muka dia masa dlm UMNO dulu dia 3X5 gak....

PUN gitu, org tak peduli. Yg pasti UMNO ,BN mmg celaka,...lebih jahat daripada ANWAR...

Kami tetap sokong ANWAR wpun dia besalah...

Anonymous said...

cas state mu jadi 'kambing' anwar jah ore atas

Derita lama said...

penyokong kuat Anwar makin resah, bontot kembang kempis nak kena tunggu dibalun dek Anwar al juburi. HAHAHAHAHA
kau tunggu ajelah.
BN dan UMNO tak pernah menyusahkan rakyat tetapi Anwar banyak menyusahkan saya dahulu naikkan saya punya credit card payment sampai 20% , AKU MAKAN BATU SAMA PASIR NAK SURVIVE.

Anonymous said...

Kalau Anwar benar2 terlibat dlm video, lantak la... bukan dulu Anwar tu orang UM,UM,UM, NO,NO,NO ka..... orang Umno dari DULU KINI DAN SELAMANYA memang la teruk.....cuma media ja tidak sensasi kan perlakuan mu(umno& be end) berbanding parti pembangkang.

Anonymous said...

Melayu...

ingat la sikit, mcmana org cina leh amik singapore dari melayu??

sbb ada org melayu yg sukan memfitnah, spr Anwar, dan jiga penyokong anwar...

silap2 pasni ilang plak pulau pinang

jANGGUT said...

Pengundi cina tak perlukan BN, tapi BN yang perlukan pengundi cina, sebab nak duit mereka

Pembangkang pun sama macam BN, nak pengundi cina juga

Jadi jelaslah sudah. Pengundi cina adalah sangat mahal, dibandingkan dengan pengundi india dan pengundi melayu.

HEBAT CINA NI KAN

hasbullah said...

dunia sekarang nih dah terbali..
yang tunjuk cerita lucah kat orang ramai dibangga-banggkan.
cuba bayang, anak kamu sendiri yang tengok cerita lucah, dengan bapak, emak dia,dan sedara mara..tayang kat tv pulak tuh..berita sensasi (buletin utama).
apa perasaan kamu????
Kesudahannya, anak-anak akan lebih berfikiran terbuka bab seks, sebab semua kaum keluarga tengok bersama cerita lucah kat tv.
Tapi bila cerita lucah ini dijual dalam bentuk CD, dirampas dan didakwa???
apa ke pelik dunia hari ini..
Walaupun anwar bersalah, menjatuhkan maruah dia dikhalayak ramai juga adalah satu dosa..
dan kita tak sedar, lebih bayak orang yang tengok video nih, lebih bayak la dosa yang kita dapat..bersubuhat menunjukkan kehebatan kita.

Anonymous said...

dosa besar bai sape yg sebarkn video ni...!!bangang ke ape ko ni??
ko igt dpt phala ke??

aiman said...

si bangang yang sebarkan video ni...kena jawab ngan munkar nankir..lu tau ka mana mcm itu malaikat.???.siap la lu....slagi lu x mohon maaf dr org yg lu fitnah...bahlol..

Ah Beng said...

Yg penting - pemimpin yg terbukti bobrok moral perlu diketepikan..

Anonymous said...

BRO BIAKAN JE PE DIA ORG NAK KATA..
DIORG MARAH LA TENGOK BELIAU MEN NGAN AMOI 2 BUKAN NGAN BELIAU...

Anonymous said...

Toksah la buat macam mana pon chek dan akat apa2 pun....orang tetap akan pangkah BA jugak! Habeh la lu orang....wakakakaka

Anonymous said...

Ehh!! ada siapa siapa dengar berita terkini ketua cawang wanita meno yg gian disetubuhi itu? coba selak2!

Anonymous said...

tabeb Anwar produser filem seks. pas ni Nurol Izzah jd model film plak.

Anonymous said...

muke tuan punya blog nie pun lebih kurang sama dgn pelakun video sex laki2 tu...jangan2 hang kut kakakaka

Anonymous said...

anwar tak perlu risau kerana segala maksiat, amalan salah laku walau songsang pun dia akan diampunkan dan difatwakan HALAL oleh PAS selagi Pas meletakkan kerakusan kuasa melebihi agama ...petikan tulisan dr. rahman kadir! untung menjadi manusia anwar ni padanlah dia digelar the Chameleon atau sesumpah...mudah berubah wajah...kekadang macam kita tak caya kelakuannya pelik tetapi BENAR!

tambi mamak said...

Dosa besar pada orang yg sebarkan video ini?

BOLEHHHH JAAALAAN DAAAA.

Yg berlakun tu dapat pahala ke?

POOOOO daaaaaa.

MAMAK MELAKA said...

Tambi mamak,....aku sokong hang.
Yg depa dok kalut ni awat?
Tentu depa dah tengok video ni.

Aku nak tanya sikit...tengok video tu halal ka? dapat pahala ka?

kena kat oghang,semua haram ,masuk neraka.
Tiba kat depa, semua halal,masuk syurga.
Belum mati belum tau masuk mana.BODOH GAPLA JINGGA.

Anonymous said...

bagi aku donk....david_candra4381@yahoo.co.id

semuanya dah di removed, bagi yang ada bagi ya

Anonymous said...

Salam Bro,bukan semua ahli suka dengan video anuar ni tetapi kita nak rakyat Malaysia tahu bahawa jangan salah memilih pemimpin !Tapi aku rasa orang PKR,PAS dan DAP amat suka berperdanamenterikan manusia yang gila seks,kuasa dan wang ringgit.