Breaking News
Loading...
April 28, 2011

6 comments:

Anonymous said...

kalau dilihat dalam vedio tu memang jelas le ianya adalah wajah pemimpinan kanan parti pembangkang. Tetapi yang betul2 tahu samada vedio tersebut real atau palsu ialah dato' eskay sbb lelaki yang seorang lagi tu macam wajah dia.

Anonymous said...

kalau betul pelakunya adalah seorang pemimpin kanan sebuah parti pembangkang maka malang sekali rakyat yang telah memilih beliau sebagai wakil rakyat.

hangkedee said...

Apa nak malang beb Pas+Pkr selamba make don't know aje.Pok ni bisu seribu bahasa,Mat sabun a/l mat fut pokok sena buat lawak bodoh memanjang.Pakar segala Pakar lulusan SRP tu.Jangan main main

Anonymous said...

nick ajis,kapal selam n melekit siang malam!
KORANG NAK BUKTI APA LAGI WOII!BUTA HATI!BUTA MATA KA!!!

Anonymous said...

ada logiknya anuwar sakit pinggang memanjang pasal nak angkat trepedo pun beban berat jugak tu mau 1 kilogram sekali angkat huhuhuh

Wanredone said...

Tayang FREE full length di pawagam seluruh negara! Biar rakyat sendiri buat kesimpulan ....