Breaking News
Loading...
May 28, 2011

Info Post
Presiden parti kita, zaid ibrahim telah membuat satu tawaran yang cukup lumayan kepada seluruh rakyat malaysia, kata zaid "fine an anwar look alike, win a roll royce" cari orang yang serupa macam anwar, dan menangi roll royce.

Pandikutti terkedu bila zaid buat tawaran macam tu, ada pulak yang kata zaid gila kerana buat tawaran tu, pada aku, zaid tak gila, dia tahu apa yang di tawarkan, kalau betul seperti yang pandikutti kata, itu bukan dia dalam video tu dan dia tahu sapa punya susuk tubuh tu, jadi tampil kan la, nak tunggu sampai bila.

Malah zaid juga berasa pelik, kenapa sampai sekarang ini, pandikutti langsung tak mahu menyaman datuk eskay, sedangkan semua orang tahu, pandikutti lah manusia yang cukup suka menyaman orang, tapi dalam kes video lucah ini, pandikutti langsung menikus, tak mahu menyaman datuk eskay. klik sini

1 comments:

Anonymous said...

anwar pandikuty lancau dah wan jijah kerat/tulah sekarang jadi gay mana nak berani saman-saman, kat wanita ketak lutut apa lagi pada trio asky.

zaid offer rolls royce,
aku offer kat anwar pandikuty keranda utk mengiring kemahligai sungai buluh.