Breaking News
Loading...
May 11, 2011

Info Post

Anwar tak mengaku yang dia kata kat najib pandikutti, dalam twitter dia mampos-mampos tak mau mengaku, tapi nak buat macam mana kan, wartawan harakah daily jugak yang kantoikan dia, akhirnya video itu di uploadkan juga dalam youtube, so aku ambik dan buat sedikit editing untuk korang lebih terang dengar perkataan pandikutti yang dikatakan oleh anwar tu. nah ini videonya.


3 comments:

Anonymous said...

dah kantoi...

Anonymous said...

ish2 awat main sunting2 pulak nie... tak baik tau... cuba dengar yang penuh punya mana2 yang belajar bahsa melayu kat sekolah mesti boleh paham nye... perkataan tu di kiaskan pada apa... ish2 pada pada laaa nak menipu pu tuan blog....

http://www.youtube.com/watch?v=VG9hmVUcngw&feature=player_embedded#t=0s

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6WdCQgtdtXU

Anonymous said...

Tak kisah la tuan blog tu edit ke tidak, yang penting memang dia sebut perkataan tu, kenapa dia nafikan dalam twitter?