Breaking News
Loading...
May 4, 2011

Info Post
Satu sidang media akan dibuat oleh wan azizah hari ini jam 2 petang di ibu pejabat pkr di tropicana, menurut maklumat, dalam sidang media itu nanti, wan azizah akan menunjukan jam omega milik anwar yang ada dalam simpanan nya, sekali gus akan menafikan yang jam itu telah di serahkan kepada pihak polis, umno/bn pastinya akan terperangkap dengan pendedahan wan azizah itu petang nanti.

Wan azizah juga menjemput seluruh media termasuk media pro kerajaan untuk sama-sama melihat jam omega milik anwar itu, sambil berseloroh, wan azizah berkata "kebenaran kini berada di pihak anwar"

5 comments:

Anonymous said...

mengarutla dh lebih sebulan baru nk tunjuk jam omega.agaknya jam replika omega tu dh siap ditempah dr hk

Anonymous said...

hehehe.. pandai kome semua perangkap kak jijah tu ek? ..

silap2 dibatalkannya pc tu..hehe

-OghangKuale-

aku terbang said...

mari undi di sini

mari-mengundi.blogspot.com

Man dozer said...

Jam baru order kat petaling street la tu,kenapa ambil masa dekat sebulan baru nak tunjuk.

Ell said...

hikhikhik.. jam 3pm tadi.. sidang media tersebut telah dibatalkan dan katanya nak gantikan pada malam ni.. anyway, tempat & waktu tidak diketahui (supaya senang nak batalkan lagi kot??!)..

btw, bangunan PKR kat Tropicana tu pun dah nak kena lelong dah..