Breaking News
Loading...
July 4, 2011

Info Post

Sedar atau tidak, dua orang pemimpin utama pakatan haram tiada dalam malaysia, nik ajis ker uzbek, kononnya nak pergi umrah dan anwar pulak bawak anak bini dan cucunya ke london... siapa yang tanggung perbelanjaan anwar bawak satu famili ke luar negara? ini tak ada orang nak pertikaikan lansung...

Nik ajis khabarnya akan balik sehari selepas rusuhan "berSHIT" tamat, maknannya 10 julai la, bab nik ajis ni aku tak mau sentuh sangat, dia kata dia nak beribadat, buat umrah, lantak pi la dia kat situ, untung-untung dia dapat hidayah dari ALLAH, tengok-tengok dia balik, dia sokong UMNO, alhamdulillah...

Tapi petunjuk terbaru yang aku dapat semalam, ialah, anwar ke london bersama keluarganya dan malam ini anwar akan bersyarah memburukan kerajaan malaysia di satu dialog di hotel holiday villa london, anwar tak maklumkan pun pada semua staffnya bila dia nak balik, sumber bagi tau aku, anwar mungkin tak balik kalau perhimpunan berSHIT tak jadi, dia akan sambung cuti dia untuk seminggu lagi, mungkin untuk atur strategi lain atau mungkin dia tak akan balik terus, kerana dia tahu, peluangnya untuk ke penjara sungai buloh adalah cerah sekiranya rusuhan pada 9 julai ini tak menjadi.

Berdasarkan kepada maklumat yang di berikan, very clear, anwar tak akan berarak sekali pada 9 julai ini dan sekiranya perhimpunan haram 9 julai ini di batalkan, bermakna kemungkinan besar anwar tak akan datang ke mahkamah pada 16 julai ini, silap hari bulan, rakyat malaysia tak akan lagi dapat melihat wajah anwar secara live, kerana dia tak akan balik lagi ke malaysia.

24 comments:

Anonymous said...

passport anwar tu patut dah lama kena rampas, mana boleh penjenayah pi jalan2 kes jenayah tak settle lagi.

amandamai said...

Kalau ikut pendapat aku, lebih baik pandikutty jangan balik ke malaysia. Negara akan lebih aman damai tanpa dia. kalau masuk penjara pun tak tentu negara aman

Anonymous said...

buat apa rampas passport lebih baik lucut kerakyatan terus kan bagus.

Anonymous said...

Lepas ni , jangan kasi anuar tu balik ke Malaysia lagi , biarlah dia nak melalak kat luar negara tu .

Anonymous said...

elok la nuar tak balik malaysia bebas lah dia menjubok kt sana dan lagi elok klu dia p mampos sekali,,

caliburn said...

anwar tu patot dibuang negara je..tau buat huru hara negara..pemecahbelah bangsa dan agama..

Anonymous said...

tapi bahaya dia p pakat dgn geng yahudi n mmburukkan malaysia..mybe in future ada another big plan...patutnya dihapuskan terus..rjam smpai mati..hudud kononnya

Anonymous said...

biarkan lah dia di sana..mencari kedamaian dengan mendambakan diri
pada kroni yahudi..(ikut apa yg dia
ada kepentingan dalam pertubuhan antarabangsa)....

det said...

Aku lupe.. Sorang lagi pemimpin pembangkang yg dah lari keluar negara adalah lim guan eng, tak caya? Pi cek kat penang.. Memang dia dah lari keluar negara.

whiteorange said...

Orang Islam lain bila ada masalah pegi Mekah

Anwar Ibrahim pula bila ada masalah gi negeri orang putih,

paling tidak pun gi Siam atau Indo

tak leh nak kata apa lagi pasal tua sekor ni, satu jelah yang aku nak sebut

CELAKO MU NUAR

anti bohmau said...

hebat, hebat, hebat!!!

n.ajis pegi jalan2 melawat2 kemudian berumrah..elokla tu

nwar berdemagogue di london, siap bawa bini, anak ngn cucu. rumah tak bawak sekali ka?

lge plak hilang pi mana? baik tak baik dgn pak dia kit siang malam pun dah blah!

maka jadilah pencacai2 mereka lembu tarak tuan..eh! tuan baru ada..amBIGauos the great rally monster bersama mat sapu @ 'pekan nak telur tembakul'!!! huarhahaa!!

Anonymous said...

Harap mereka semua TAK AKAN jejak Tanah Melayu lagi sampai Kiamat.

Anonymous said...

terkini....pemimpin PKR DAN DAP keluar negeri...
...kalaulah haji hadi berfikir....buat u turn..keluar
PR...geger gempitalah jika akui kesilapan dan
membuat pembaharuan yg lebih islamik
atau bersederhana(wassatiyah)...pasti
saham PAS dan hj hadi melambung!!!!

Anonymous said...

bodoh jgn fitnah la buat tuduh2 org mati u all hidup anwar PR

Anonymous said...

Anon 12.37 ko mana punua paknana...semak la..

Anonymous said...

Tuanku dah bertitah,semua cabut la..ambiga pon dah lain mcm je..

Burung Merbok said...

Setuju sangat dengan komen dan pendapat kawan-kawan tentang manusia raja be...ang , munafik, iblis, pelesit, perosak negara dan amacam-macam lagi title yang semuanya jijik belaka.

Biar dia hilang dari bumi yang masih bertuah ini. Angkara yang ditinggal akan dikenang sebagai legasi BURUK dalam sejarah Malaysia nanti. Mungkin selepas iblis ini menghilang diri, kehidupan rakyat Malaysia akan mula cerah semula. Orang Melayu mungkin dapat bergerak dan berpolitik dalam satu saf seperti satu ketika dahulu. Akan hilang segala syak wasangka, tuntutan ekstremis, pergeseran kritikal antara kaum lepas ini. Agama Islam akan pulih kecemerlangannya semula. Pilihanraya dapat berjalan tanpa keraguan, bantahan dan penentangan yang SENGAJA ditimbul-timbulkan. Pembangkang akan lebih dihormati kerana dapat memainkan peranan 'check and balance' dengan lebih bertanggungjawab, berhemah dan tertib.

Elok sangatlah si'dajal' ini bersama-sama kuncu-kuncunya, yang ada otak tapi tak berupaya memikir secara bijak dan matang, berambus dari negara ini. Biar yang tinggal ahli-ahli pembangkang yang rakyat boleh hormati , the responsible and the respectable Opposition MPs.

Anonymous said...

Biarlah si juburi tu dok kat luar negara...dia bangga sangat kat sana. Kita tengok nanti sampai bila dia boleh tahan dok luar negara. Dah takde negara dah nak ambik dia jadi warganegara dorang tu pun. London tu kasi dia jalan2 sana sebab nak duit dorang balik jer dari juburi nie...Orang luar pun dah tak bodoh lagi, dorang pun tau rakyat Malaysia dah pandai tengok taktik mangkuk piang juburi tu...Takleh nak pusing sana sini, kona2 pun tak boleh dah...dorang pun tau juburi nie bakal masuk penjara first class sungai buloh dan takkan keluar2 lagi. So, tulah pasal dorang nak juburi ni bayar balik duit taruhan dorang tu....depa tau takde harapan dah...ceh, harapan konon..harapan kepala hotak berjambul pencacai2 dia adalah....

Anonymous said...

Mcmanalah penyokong PKR Melayu yg tolol nk sorok muka dan hidup dlm masyarakat skrg ni..?? hahaha hehehe hhihihihi...

ABE ZUL KELATE said...

WALAU DI MANA DI PERGI PASTI DIA TIDAK AKAN JUMPA BUMI YANG MAKMUR DAN AMAN SEBAGAIMANA MALAYSIA...AKU YAKIN DIA PASTI AKAN RINDUKAN MALAYSIA....NAK BUAT MACAMANA ALANG-ALANG MENYELUK PEKASAM BIRLAH SAMPAI KE HUJUNG LENGAN JADI PEGANGAN BELIAU.....TERLAJAK PERAHU BOLEH DIUNDUR......PERCAYALAH DIA PASTI MENYESAL DI PENGHUJUNG USIA NYA....TETAPI KEPADA PENGIKUT BELIAU YANG FANATIK, MASA MASIH ADA UNTUK KALIAN BERUBAH DAN JADI MANUSIA NORMAL.....TINGALKAN PERJUANGAN YANG PENUH MUDARAT DAN SIA-SIA INI....KALAU KALIAN NAK RASAI KEAMANAN DAN KEMAKMURAN NEGARA INI..TOLONGLAH BERHIJRAH KE LUAR NEGARA UNTUK SEKETIKA...DI TIKA ITU BERFIKIRLAH DAN BANDINGKAN APA YANG DIANUGERAHKAN ALLAH DI BUMI BERTUAH NI DENGAN NEGARA YANG BARU ANDA KUNJUNGI...MUDAH-MUDAHAN KITA JADI MANUSIA YANG BERSYUKUR.

Anonymous said...

komen terbaik abe zul kelate.

Anonymous said...



Ηere іs my blog; payday loan online
Check out my web site - payday loan online

Anonymous said...



Ѕtoρ by my page; payday loans
Feel free to visit my homepage payday loan online

Anonymous said...

unlade Newbay In Bid To Sellphone Hacking Tip:
scourge military officerterm Installment Loans- Beneficial Financial Key
To work out Money shortageFleet Loans At Maven Of Texas course credit pairing How YouVia Solutions
And Payday By Way Of acquiring Payday ForFor wall-Based In-Home 'overbold Meters' pornography:
Octomom Nadya Suleman AgreesAdvances payday loan And carry through Payday On U
S W
my website - payday loan