Breaking News
Loading...
July 2, 2011

Info Post

Berita terkini, exco kerajaan negeri selangor, ronnie liew di tangkap oleh polis malam tadi ketika dalam perjalanan pulang dari menghasut rakyat supaya menyertai perhimpunan bersih.

Kini ronnie liew di tahan di balai polis serendah, hulu selangor.

haahaahaa... padan muka, hasut lagi rakyat suruh pergi buat rusuhan, apa pasal la polis tak angkut eli wong dan khalid gagap sekali, biar padan muka khalid biar dia rasa malam ni tidor lokap pakai sepender je.. TAHNIAH PDRM.

8 comments:

tobeng said...

Komunis lahanat ni cuma hasut orang Melayu aje.Kenapa dap tak ajak cina turun ramai2 join bullshit ni?Cina nanti hantar wakil aje,jangan tidak.Yang jadi lembu nanti Melayu pas jugaaak

Anonymous said...

so what kalau dia kena tangkap? si gagap ni sebok nak bertwit pulak. pdrm dah ckp JANGAN... yg hangpa pi GATAI pi ajak org demo nk buat apa? MMG PATUT KENA TANGKAP PUN... sblm ni gangster sgt... ni MP yg dok menjuarai arak ni... ada kami kesah dia kena humban msk lokap? sendiri cari pasal pastu sibuk nk melaung sana sini bila kena tangkap... kata hebat sgt, ezam dgn ketua pemuda umno penang msk lokap relax je... anak2 buah steady je... tu baru jantan...

bodoh punya mat gagap

Anonymous said...

alhamdullilah anak kafir tu dah kena tangkap...bio dirasakan...wat fail dia cepat2 dan masukkan sekolah kemunting..suruh dia amek ijazah kewarganegaraan...kafir tak sedar di untung...

Anonymous said...

Binatang Ambiga ni tak masuk jerangkap lagi ye...
Kalau yg sekor ni dah kena perap rasa2 reda sikit kot....
Terpaksa tunggu 9 hb jugalah nampaknya......

Anonymous said...

Binatang Ambiga ni tak masuk jerangkap lagi ye...
Kalau yg sekor ni dah kena perap rasa2 reda sikit kot....
Terpaksa tunggu 9 hb jugalah nampaknya......

Brahim Nyior said...

Orang Melayu yang pergi perhimpunan BERSIH akan bertemu sesama Melayu. Tengok di Penang, mana ada Cina yang sertai rally, sebaliknya diorang tutup kedai bimbang 'tak masyuuk'.. Akibatnya jalan jem dan seumpamanya.. Sapa kata rally tu akan jadi tenang?..

Anonymous said...

cina2 kapir laknat memang batu api..cuma tunjuk berani kat luar.. menghasut..edar tshirt..yg dtg demo semua melayu..

Anonymous said...

AKU SOKONG BERSIH!!!

AKU SOKONG BERSIH!!!

AKU SOKONG BERSIH!!!

Tunggu jangan panic.

Maksud aku.

Aku sokong PDRM BERSIHkan Bangsat2 tu semua tak kira MELAYU PEMBELOT, INDIA PARIAH ataupon CINA KOMUNIS MODERN.

SYABAS PDRM!!

Teroskan tangkapan dan bukan setakat activity BERSIH ni jer.

Outsiderz.