Breaking News
Loading...
August 19, 2011

Info Post

Sempoi... dap pulau pinang menuduh umno membakar bagunan mereka, malah tampa tapisan dan berselindung, ratusan komen dalam laman web malaysiakini juga menuduh umno lah membakar bangunan itu.

Alasan yang mereka berikan untuk menguatkan hujah itu semua umno punya kerja ialah, umno nak balas dendam kerana dengki dengan pemerintahan ala umar abd aziz yang di terapkan oleh dap dalam pemerintahannya.

Bunyinya macam sial kan, tapi itu lah realitinya, setiap apa sahaja yang berlaku di negeri yang di perintah oleh pakatan haram, pastinya mereka akan di tuduh, first choice umno, second choice perkasa.

Apa pun tahniah dan syabas aku kepada mereka yang berani bakar bangunan dap tu, patutnya korang kena bakar bagi hangus lagi, baru style...

0 comments: