Breaking News
Loading...
September 17, 2011

Info Post

Tak payah pakai pakar forensic lagi, kita sebagai rakyat malaysia sendiri boleh menilai sama ada video ini tulin atau di superimpose.

Video yang menunjukan anwar dan eskay masuk ke rumah pelacuran, selama ini kita hanya tengok video anwar tengah syok bergomol dengan china doll, tampa hujung pangkal, tapi kali ini siap dengan intro anwar dan eskay masuk kedalam rumah pelacuran tu.

Nah korang saksikan sendiri video tu dan nilaikan lah...

15 comments:

Anonymous said...

apa ni nuar dah berkali-kali kantoi ni. apa cerita..

Anonymous said...

kesian wan azizah kena tipu!!...nape cari jalan HITAM...islam kan boleh kawin 4 kalau mampu..rasanya lebih dr mampu zahir dn BATIN...

Anonymous said...

Video 21/02/2011 rakyat dah x percaya dah...masih nak tunjuk lagi ke? Najib Rosmah dah bengang dgn kamu semua sbb dah kantoi!!! NajibRosmah kata kamu tu Binatang!!!Rosakkan plan diorg.. kali ni kat luar lif pulak... entah2 berlakon hari yg lain (tukar date kat perakam video tu..) nak nampak real konon.. Udah le tu bodoh oiiii. DIDLM KEHIDUPAN INI, FITNAH TIDAK AKAN MAMPU MENGHALANG MUNCULNYA KEBENARAN, sebab 'Allah Maha Besar'...ingat tu...

Anonymous said...

jangan mengamuk wahai anon 12:11pm, banyak persoalan yang perlu di jawab, antaranya, anwar pernah mengaku tak kenal datuk sazryl eskay, tapi dalam video tu, jelas nampaknya anwar kenal rapat dengan datuk eskay.

kalau betul bagai dikata, itu hanya lakonan, anwar perlu jawab dia ke mana dengan datuk eskay, adakah dia dengan eskay melawat orang sakit? dia naki lif bersama-sama eskay nak kemana tu, hari tu kata dia kenal pun sapa eskay ni.

Anonymous said...

Anwar tiada sdah tdk jdi masaalah kpd PR.. Yg pnting pekung smakin tbongkar satu demi satu.. klau dibandingkn pdokong2 Umno sama aje malah lagi teruk.

Anonymous said...

Kami dah x percaya itu anwar ibrahim. Pelakon tu x pandai berlakon, dan kalau nak belajar berlakom kena blajar dgn Rosmah dulu... baru dia x marah.

Anonymous said...

Ha'a la.... cara jalan pun mcm org lain je. Rambut pun lain sikit. Sapa pelakon tu!

man said...

As salam...

Hahahahah..... TERANG lagi JELASS.
Aku nak tanya sikit pada puak2 APCO kenapaye masa naik LIFT pakai SELUAR HITAM tapi DALAM BILIK pakai seluar KELABU pelik betul.
Macam cerita HINDUSTAN boleh tukar seluar/baju dalam sekelip mata.

Aku rasala lagi banyak di bongkar lagi banyak orang yang cerdik pandai tak pecaya pada APCO.

p/s: Yang bodoh tu biar laaaa... nak buat cam mana memang dah bodohhhhh.....

Anonymous said...

bodohnya puak2 pakatan ni ekk.. dah dalam bilik tu camera nye infra red, jangan kata seluar hitam boleh jadi kelabu, mata kau kalau tengok dalam camera infra red pun boleh jadi putih, ala hai benda basic pun jangan la buat2 bodoh pulak, percaya je la itu memang anwar, habis cerita.

Anonymous said...

"percaya je la itu memang anwar, habis cerita" - puak2 UmnoApco memang diperbodohkan selamanya kerana berfikiran mcm ni. X boleh fikir & nilai. Tuhan bagi otak utk Bijak Menilai, depa guna @*+!# Rosmah utk menilai. Patut la masa depan UmnoApco kat lubang jubor saiful al-juburi.

Anonymous said...

yg penting brapa sulah masyukkkk!

Anonymous said...

Anwar kantoi..!!!!!!

Anonymous said...

Sebelum hasil,
"Boss ... orang masih tak caya tentang video yang kita buat tu la .. Diorang tanya kenapa black & white la .. itu la ...ini la...macam2 la pulak "
"Ye ke ... betul .. lepas nko angkat sumpah pun orang tak caya? Yang bangang lagi tu .. tambhy boleh sembahyang 1 rekaat. Kelakar pun ada. nko kena pikirkan macamana nak buat. Yang pasti kena wat sebelum PRU nanti"
"Camana kalau kita buat video naik bangunan plak?"
"Alamak ... nanti orang tanya ... apesal tak kuarkan serentak dengan video seks tu dulu?"
"Saya lupa la boss ... tapi tak per ... nanti tarikhnya kita editkan ... tarikh videokan boleh set boss. Kita wat dalam bentuk kaler plak "
"Oh .. ya ... so camana nko nak buat?"
"Kita amek balik pelakun dulu .. kita bawak ke KL ke hotel"
"Kita discus dengan tokey hotel."
"O ... bagus ... otak kau geliger jugak ye .. Tapi hotel mana plak nak guna?"
"Alamak bos ... ada duit semua boleh jadi boss"
"OK ... "

Selepas video dikeluarkan
"Hello bodoh .. nape baju nko pakai tu lain? ... bangang la nko ni !"
"Ergg .. ergg ... memang la boss .. saya bawak dua baju boss"
"Dua baju kepala hotak nko .. Lain kali buat tu guna otak la . Nko tengok waktunya pun tak betul ... "
"Itu waktu memang video potong potong boss .. waktunya memang lain"
"Kalau penonton bandingkan dengan video awal dulu beza la mangkok !"
"Video awal dulu dah tak der dah boss .. semua dah buang dari internet boss"
"Wey .. orang bodoh macam nko je yang caya video tu la .... bangang ! Suruh wat keje mudah pun tak boleh. Duit nak, hasil ntah apa apa. Makcik felda pun tak caya. Bodoh .. Bangang !"

"Tut tut tut ..............."
"Boss ... Boss ! ... camana dengan projek jambatan tu boss .. hello hello.... hello ! ... Huaa huaaa huaaa ...."

Anonymous said...

tarak apa kita ponya boss banyak wang kita kasi hantam sikit bsaja, boss tarak kira btul ka @ tarak btul janji ada citer pasai citer mat sabu voice sex tarak worang percaya lumbu sama kambing pon tarak percaya , umngok ponya worang spon tarak purcaya...kasi bikin lagi ceitalah.

Anonymous said...

tarak apa, kita semua percaya boss main sama pelacur, anwar main sama jantan sudah la, mau jadi pemimpin agung kena buat semua tu, tarak apa boss lu bikin la apa lu mau bikin, kita orang semua kasi cover lu kaw-kaw liau punya, nanti kita semua kasi jawab sama rakyat itu semua umno punya kerja, wan azizah kasi nangis sikit2 mesti orang percaya punya boss. lagi pun boss itu video saksi besi, orang tak boleh bikin apa2 punya..