Breaking News
Loading...
October 25, 2011

Info Post


Sekali lagi pas menerima penampar jepun dari hasan ali, kalau sabtu lepas, exco kerajaan negeri selangor itu hadir ke perhimpunan sejuta ummat yang di fatwakan haram oleh dewan ulama pas, hari ini hasan ali buat kejutan lagi.


Beliau di jangka berkongsi satu pentas dengan zul nordin di program debat rakyat di parlimen gombak malam ini, setakat malam tadi selepas ceramah zul di meru, hasan ali nampaknya sudah menyatakan yang dia akan turun ke program itu jika tiada aral melintang.

Menurut GAPS selaku penganjur debat rakyat, sekiranya hasan ali turun berceramah malam nanti, pihak penganjur meminta dia memfokuskan ceramahnya mengenai isu yang terhangat di pasaran sekarang, isu gereja dumc.

Memang mantap kalau hasan ali boleh turun ceramah malam ini, kita semua boleh dengar sendiri cerita sebenar mengenai isu gereja dumc, harap-harap hasan ali tak keberatan untuk hadir malam ini.

8 comments:

C L J said...

TAHNIAH YB DATO HASSAN ALI . . .

Anonymous said...

lokosi nye dekat man bro. teman tak berapa tahu batu lapan dekat mana? tolong bagi tahu landmark lokasi. TQ

Anonymous said...

orang yg berjuang demi kebenaran tak takut hilang jawatan.

Anonymous said...

Hassan ali dah sedar beliau sudah tidak ada tmpt dlm PAS jd lebih baik bergerak sendiri mencari pengaruhnya,apa2pun syabas hassan ali harap beliau terbuka hati keluar pas jd ahli bebas

batt said...

YB DATO HASSAN ALI tepuk dada tanya iman bukan kerana PAS bukan kerana UMNO ini adalah kerana AKIDAH teruskan perjuangan.

Anonymous said...

teruskan perjuangan Dato dalam menegakkan islam.....

Anonymous said...

Teruskan perjuangan Dato'. Perkara yang benar perlu diterangkan supaya ramai yang buka mata. Syabas!

enon said...

anon 3.37

kalau tak pasti lokasi gombak bt 8 tempat ceramah malam ni, boleh tanya kat azmin ali, MP Gombak...

dia amat arif dengan area gombak.