Breaking News
Loading...
October 31, 2011

Info Post
Sumber risikan kami juga melaporkan aktiviti tersebut masih bergiat aktif di lokasi yang sama. Video di bawah adalah bukti yang kami perolehi sendiri hasil Ops Johnson II yang telah menunjukkan kesahihan sumber yang kami terima.

Kami dapati aktiviti pelacuran di Jalan Hamzah dan Kampung Limau Manis, yang hanya 400 meter dari Pejabat Menteri Besar Kelantan terus aktif. Aktiviti di situ bermula seawal jam 7.30 malam dan reda menjelang jam sepuluh malam sepanjang 3 hari tinjauan kami.

Operasi kami juga mendapati tindakan MPKB-BRI dan ceramah politik pimpinan PAS setiap malam berserta kempen-kempen ‘Islamik’ PAS Kelantan sebelum ini ternyata tidak berkesan sama sekali. Menerusi temubual dengan ‘bapak ayam’ di situ ternyata mereka tidak terancam langsung. Bahkan aktiviti pelacuran itu terus dibuat secara terbuka. sumber: kickdefella

komen aku: pasti akan ada orang pas yang kata, "alah... kat mekah pun ada pelacur juga" atau pun ada la nanti lebai-lebai pas akan keluarkan fatwa, nas atau hadis yang menghalalkan pelacuran hanya di kelantan sahaja.

2 comments:

mdsaf said...

Cuba lah cegah kemungkaran, bukannya sebarkan kemungkaran....

Anonymous said...

Selagi ada pelanggan..pasti ada pasaran ...kawe gi siam