Breaking News
Loading...
November 14, 2011

Info Post

Hint yang aku boleh bagi ialah, sewaktu anwar jadi tpm, dia kerap juga buat lawatan ke sekolah lamanya MCKK, anwar akan datang kalau ada pertandingan bahas, pidato atau pertandingan debat, anwar cukup suka tengok ketiga-tiga pertandingan tu.

Dalam pada dia datang tengok pertandingan, dia juga dok tengok juga mana satu budak-budak jambu yang boleh diguna pakai.

Disinilah certinya bermula, dimaklumkan anwar sudah sontot budak umur 17 tahun (tingkatan 5) sewaktu cuti sekolah, budak tu kononnya seorang pelajar cemerlang telah mendapat surat jemputan dari pejabat anwar kononnya ada hadiah istimewa yang tpm akan berikan kerana dia pelajar cemerlang.

Siapa budak tu, sekarang ni dia dah jadi orang besar dah, blogger hanya tunggu waktu yang sesuai sahaja untuk di dedahkan cerita cinta anwar yang maha agung ni...

18 comments:

Anonymous said...

Hah... Kantoi lagi si al-jibori

Anonymous said...

Ni bukan maha agung.... manusia bernama Nuar Abrahem ni manusia MAHA MAKSIAT, depan belakang halal haram kasi taruh juga....

BajingAlas said...

Terbaek...

Mohon jasa baik tuan memautkan blog tuan di
http://bajing-alas.blogspot.com

trima kasih.

Anonymous said...

jahat sangat ker atok gay tertua nih??????

Anonymous said...

saifuddin abdullah, timb menteri higher education

Anonymous said...

si malaun ni kasi malu pelajar2 MCKK dan juga MCOBA

aku old boy MCKK dan aku bukan gay atau bisexual

skrg aku malu untuk mengaku aku dari MCKK, sebuah sekolah berprestij dari segi akademik dan sukan dan dijahanamkan reputasinya oleh seorang malaun laknat

wei brader LGBT (Lembu Gagak Babi Tenuk) aku tau dari dulu kau kaki penipu

kerana fitnah dan penipuan yang kau sebarkan aku mohon agar Allah aibkan kau kat dunia ni lagi

SIAL kau!!

-fiat sapientia virtus-

KZSO said...

alaaaaa..mana betol criter ni..kalau betul pasti nama mamat kena sontot tu disebut disini...

Anonymous said...

Bukan MCKK tapi MC GAY-GAY.

Anonymous said...

APA HUKUMNYA :
HUKUMNYA "HARAM"!!!

1. MENCALONKAN KETUA YG MUNAFIQ LAGI
FASIQ.

2. MENYOKONG KETUA YG MUNAFIQ LAGI
FASIQ.

3. MENGUNDI KETUA YG MUNAFIQ LAGI
FASIQ.

APA ITU KETUA YG MUNAFIQ LAGI FASIQ?

1. MENYENGUTUKAN ALLAH DENGAN MEM
BENARKAN KALIMAH ALLAH DI GUNA
PAKAI OLEH KAUM KAFIR.

2. BERZINA DI BELAKANG TABIR TAPI
SECARA LANGSUNG MENCEGAH KEMUNGKARAN.

3. MENGAMALKAN SOSIAL KAUM NABU LUT.

"HARAM" HUKUMNYA..PAK LEBAI-PAK
LEBAI WOI...

NAK TAHU LEBIH LANJUT. GUNAKAN AKAL
BUKAN KEPALA LUTUT. LEPASTU SOLAT
ISTIKHARAH. KALAU TAK NAMPAK JUGA
MEMANG TAK DAPAT HIDAYAH NAK BANGUN
KAN UMAT ISLAM SE DUNIA.

Anonymous said...

Akupun budak bekas MCKK. Kalau benar pukimak ini kakisontot budak yang sekarang sudah berumur 16+17 = 33 tahun. Budak STAR dan Budak Putrapun dia sontot. FSV

Didi Malika said...

Cepat dedahkan bro .. tak sabau ni .. HI HI HI

Anonymous said...

Qazaf lagi, bila nak habis ni.

Anonymous said...

Hampir semua budak MCKK ada lah normal, bukan gay dan ramai old boys MCKK yg menentang si malaun Anwar ni. Jadi jangan lah anggap Mckk dan Mcoba menyokong anwar, tidak sama sekali. Saya juga murid tua MCKK dan menentang 100% al jub ni.

Anonymous said...

bnyk lg yg perlu disisasat pasal anwar ni..jg judikan nasib negara dgn pemimpin yg mcm ni

Anonymous said...

Sokong hudud!sebat mat sabu 80x sbb tuduh anwar aljuburi meliwat tanpa 4 saksi mase anwar jd tpm dulu! takbir!

Anonymous said...

Sokong hudud!sebat mat sabu 80x sbb tuduh anwar aljuburi meliwat tanpa 4 saksi mase anwar jd tpm dulu! takbir!

Anonymous said...

Rafizi?

Anonymous said...

rafizi ke?