Breaking News
Loading...
December 19, 2011

Info Post

1) Sy d tel penganjur BEBAS klu sy sedia trima memo mrk d pwtc. Masa tu mrk sdg berarak k sana. Sy kt ok. Sy fikir klu cepat trima, cepat mrk bersurai. Betul, lps sy trima, tak lama, mrk brsurai.

2) sy tiba d pwtc, mrk riuh minta sy berucap. Sy berucap sikit sekadar tenangkn keadaan, kemudian trima memo.

3) sy tak nampak bendera gambar DSN diturunkn. Masa nak balik, sy nampak smua bendera gambar Pres UMNO ada brkibar.

4) lps tu ada tweet kt gambar itu diturun.

5) sy tweet kt sy tak nampak, tp klu benar, ia salah.

6)lps tu, sy tweet kt sdg hubungi penganjur.

7) sy sms penganjur minta keterangan.

8) penganjur tweet kt ia brlaku. Mrk sms sy kt pengawal naikkn smula.

9) sy tweet kt tindakan turun bendera tu terkutuk, penganjur mesti minta maaf.

10) penganjur tweet kt akn bincang mlm ni langkah selanjutny.

11) pd masa sama, banyak tweet kutuk sy. ini dah biasa. Tq. (12.50pg)

Jawapan-jawapan yang diberikan oleh Saifuddin Abdullah sememangnya MELELAHKAN dan langsung tidak menggambarkan sebagai seorang pemimpin UMNO yang menduduki kerusi MT.  lanjut di blog 

3 comments:

Anonymous said...

lagi meletihkan adalah jawapan dari Noh Omar di Parlimen pasal isu NFC ("ya! ini escrow! Saya tak tau!")

Anonymous said...

Menteri di Kementerian Pengajian Tinggi under microscope dalam hal ini

adakah masih lagi dgn tetap dengan jawapan "ingin mengambil semangat AUKU yang akan di dikaji semula Mac tahun depan"!!??

Adakah semata2 undang2 ini akan diubah maka mereka yg melanggar undang2 boleh bebas dari tindakan undang2?

apakah mereka ini golongan istimewa "above the law"?

..Datok Khalid KPT..tolong ulas..

Anonymous said...

saifudin cuba beri ruang kpd golongan mahasiswa ni utk express apa yg mereka mahukan..bg sy beliau x salah krn berlaku adil kpd mahasiswa yg terlibat..yg jd mslhnye mahasiswa tu sendiri..mmg kurang ajar..jelas sgt yg diorg dipergunakan oleh PKR..