Breaking News
Loading...
February 22, 2012

Info Post

Pengakuan bekas boyfriend eli wong, exco kerajaan negeri selangor, bahawa dia adalah kekasih eli wong dan mereka pernah tinggal bersama.

Nah kalau tinggal bersama takan lain-lain bilik kut...

Nak pulak tinggal dengan cina kafir harbi macam eli wong tu, dah tentu hari-hari si hilmi tu mengentot dengan nyonya tu, kalau tak takan la eli wong biarkan hilmi ambik gambo cipap dia.

Cerita lanjut korang cari sendiri paper kosmo tu...

4 comments:

eXception said...

DET.... Kalo dah keluar gambo nampak semak samun tu... Takkan Hilmi pandang jer kot??

Ibarat kucing, nampak ikan goreng terhidang atas lantai... Takkan dia tengok je ikan tu dari jauh??

Benarkah Dua Kapal Dagang ZIM Milik Israel?

Anonymous said...

didakap oleh PAS dan di maafkan oleh Nabi mereka nama NaJis..

Anonymous said...

nak try sekali boleh?

Anonymous said...

Cuba kita tanya kawan kita cina malaysia. Bila suka sama suka tak salah duduk dalam satu lumah ma.Butot tak? Bila pelut sudah ada isi (bukan yong tau fu, tapi kita tau sama taulah)baby haram jadah,boleh register marriage, apa mau tgadoh-gadoh. Itu Helmi jangan takut,jangan CABUT lari lepas CABUT awak punya "barang". PAS tak marah punya. Itu nyonya pun muslimat PAS sudah peluk dengan tangisan simpati (tanda sokongan kemungkaran yang berlaku)Itulah namanya keadilan HAPss..