Breaking News
Loading...
February 27, 2012

Info Post
40 ribu jentera bn sedia gempur negeri selangor, ini baru round pertama pelancaran, akan menyusul lagi nanti round kedua, haahaahaa... khalid gagap mesti muntah darah bila tengok gambar nie, azmin ali pasti datang balik penyakit senggugut dia...

Hujan lebat semalam tak patah semangat jentera bn untuk berkumpul di port klang, najib datang semasa hujan lebat utuk melancarkan jentera pilihanraya bn selangor.

















6 comments:

Anonymous said...

Incredible Hulk hijau pun terkencing tengok gambar-gambar tu semua.

SUPERB BN ON THE MOVE.

Anonymous said...

ekekekekeke...... hj hadi dah tempah bot nelayan, lepas pru 13 nak jadi nelayan sepenuh masa....

Anonymous said...

tak sabar nak m gundi lagi...

Anonymous said...

Dun sanggang aje hantar 3 biji bas mcm kat perak last week. Mahu nya tak ramai. Import....

Anonymous said...

gagap gagap pun tak ambil duit rakyat.

Anonymous said...

Mana lu tau dia tak amik duit rakyat?? alamakkk...lu cakap mcm budak2 sekolah la..abis tu dia berpolitik pakai duit apa? Duit gaji dia yg baru brapa je..i dont think so...