Breaking News
Loading...
May 31, 2012

Info Post

Dek kerana nak tunjuk dia lah hero, juara lembu, maka di lembukan berberapa orang pegawai di public bank supaya mengeluarkan salinan akaun syarikat nfc.

Dengan bangganya dia menayang akaun milik nfc yang kita semua tahu, setiap akaun syarikat berstatus rahsia, tapi nak tunjuk hero punya pasal, dia langgar semua undang-undang dan peraturan.

Tiba-tiba bila bank negara panggil dia untuk soal siasat, dia buat-buat pelik pulak, dia kata kenapa dia yang di panggil, kenapa bukan nfc....

Weii bahalol, setiap keluar masuk duit nfc, bank negara akan pantau, so kenapa bank negara tak panggil nfc, pasal duit keluar masuk akaun nfc tak ada salahnya di mata bank negara, kau tu yang salah, pasal kau dedahkan akaun syarikat orang, lepas tu kau upah pulak berberapa orang pegawai di public bank untuk curi dokumen tu...

Dan sekarang dah jelas terbukti, nfc tak salah, kau tu rafizi yang salah pasal kau curi dokumen syarikat orang, sekarang ni kau punya pasal berkemungkinan besar lesen public bank akan di tarik oleh bank negara, so apa kau nak jawab pada owner, pemegang saham dan pelanggan public bank? Kau nak tuduh umno punya kerja ke...?

Published with Blogger-droid v2.0.4

16 comments:

Anonymous said...

2 hari lepas aku tutup akaun aku dgn Publicity Bank

bahaya dan takut duit aku kene curi. aku slalu guna kad utk beli barang online

tukar bank...AmBank plak

Anonymous said...

Ni tak boleh jadi ni... Pegawai Public Bank pecah amanah.

Memang patut boikot pun...

Nak tutup account kat bank tu lepas ni.

Anonymous said...

Kerajaan mana berani ambil tindakan pada Public Bank..tapi rakyat boleh..bank yang paling kuat cekik darah penyimpan..bila komplen bangsa ni buat buat tak faham apa yang kita komplenkan..tunggu, dan tunggu, tunggu lagi ..lelama kita kebosanan tutup kes..melayu semua tak boleh bangsa dia aje yang boleh...cukup semua syarat kata kenapa tak mohon kat BSN ke? CIMB ke? apa dia ingat duit melayu tak laku ke? kalau tak kerana company melayu aku yang bayar gaji melalui Public Bank .. lama dah account bank ni aku tutup..company pun satu, banyak banyak bank , bank ni yang dia pilih?...bodoh betullah HR ni...sekarang senang hati meniaga sendiri..buka acc BSN lagi...

Anonymous said...

pulaukan saja public bank mmg lahanat...ini lah kebodohan bank diMalaysia. Dari segi kepercayaan masyarakt atau ahli koprat pasti akan beralih kepada bank lain.

hangkedee said...

Jom promosi bank Rakyat...macam macam ada..siapa lagi sokong melayu jangan sokong bank cina pemakan Babi tegar dan kroni tegar DAPIG Hampas /PKR.

Anonymous said...

TUTUP AKAUN PUBLIC BANK. PEGAWAI TAK JUJUR...BAHAYA..RAHSIA AKAUN TERBONGKAR..

Anonymous said...

BAIKOT BANK NI. BIAR OWNER & SHARE HOLDER MELINGKUP CEPAT.

Anonymous said...

Baik keluarkan duit cepat dari Public Bank sebelum disita Bank Negara. Klu dah sita semua duit freeze...

Anonymous said...

duit umno bahaya simpan dalam tu.bank islam kan ade kenapa bank ni .bank ni .bank islam la betul islam melayu

Anonymous said...

JOM SIMPAN DUIT DALAM BANK RAKYAT & BSN! BANK ISLAM PUN OKAY, MAYBANK PUN BOLEH!

Anonymous said...

nasib baik aku x ada simpan duit kat bank ni..aku simpan dalam tabung buluh jer ...lagi pun aku mana ada duit banyak...setakat sehinggit dua jer...hu..hu..

Anonymous said...

bolih kah bank2 yang lain di beli olih PKR dari segi maklumat? tolong jawab.

Anonymous said...

gay lembu nih bodo gak ye.. n the best question most management staff in public bank is non bumi's (chinese la...mmg agenda kaum lahanat tu btol2 nk melingkupkan rezeki umat islam kat negara nih..yg paling pelikkkkkkkk gila ada gak golongan melayu dok jilat tapak kaki kat bngsa laknat nih..

Anonymous said...

anon 2:25

aku setuju dengan ko... pigi la rafizi... sia sia kerajaan bg scholar balik negara menderhaka dan mengkhianat... satu jasa pun tak ada lagi...

Anonymous said...

sya dah arahkan seluruh ahli keluarga sya spaya tutup sj akaun di public bank tu tanda tak bole harap dgn bank tu.

Anonymous said...

ha..ha..ha..kenapa meroyan pulak semua di atas nih? macam budak2 hilang gula2 jek!

bagus lah PB bongkar penyelwengan NFC..apa tak bagusnya?

dengan pembongkaran ini, tahu lah kita bhw PB digunakan utk menyimpan duit2 seleweng....

dan PB tdk mahu dicop olh pendeposit bersubhat terhadap penipuan wang rakyat...

ini lahrupanya keje umno giler!