Breaking News
Loading...
June 9, 2012

4 comments:

Anonymous said...

Masaalah begini akan berlanjutan dan mungkin ramai lagi akan timbul untuk meranapkan Pemerintah.........

Sebabnya ..tunggal saja iaitu Kerajaan tidak menjalankan tugas dengan baik...selalu Pengawai Perasit ini diberi kelonggaran untuk dibesarakan tanpa rekord jenayah ...
Sebaiknya setiap yg lakukan penyelewengan mesti disabitkan di Mahkamah....
Kalau tidak mereka ni ada yg diperas ugut akan kes itu olih Pembangkang yg punyai ramai spy di pejabat penting dalam kerajaan..
Duanya mereka ni ada yg perasit tegar....nak balas dendam disamping Dollar masyuuuk....

Nasihat saya Kerajaan kena tegas dalam pendakwaan dan Pejabat Pendakwaraya perlu peguam yg tinggi keupayaan nya............

Belajarlah dari kesilapan........
jangan terlalu fikirkan kebajikan perasit ini...untuk tidak didakwa... Recommendation action Head departmental perlu di teliti dan awasi...

Hperancis

Anonymous said...

Setuju dengan Anon 1.30PM. Dah sampai masa kita mesti sangat serius didalam pekerjaan kita. Baik didalam jabatan kerajaan mahupun didalam pengurusan GLC terutamanya didalam MAS dan Khazanah. Mintaklah PM dan lain2 tengok perkara ini dengan sangat seriusnya. Begitu juga didalam memilih calun utk pilihanraya kelak. Sekarang bukanmasa utk bersantai2. Buanglah ketua2 jabatan dan penjawat jeatan tertinggi yg tak perform tu. Kalau dah lakukan kesalahan hukum dengan sewajar dan seadilnya. Cukup2lah sapu bawah karpet. Cariklah orang yg layak jiwa raganya untuk bantu naikkan lagi kebaikan dalam negara ni. Tak cukup orang, saya sendiri sanggup menawarkan diri.

ark

Anonymous said...

Aku jugak setuju dengan pendapat korang , sebenar nya segala rahsia kerajaan yang bocor ke tangan pembangkang adalah berpunca dari malaaun seperti ni , rasa nya ta tahulah rahsia pertahanan kita mungking jugak telah bocor ke pihak asing. Oghang oghang macam ni di sula aja dan mayat nya di kapankan terus buang ke laut

Anonymous said...

Anon 2:01

Alamak..wey...bahagian sula tu aku terbayang adegan semerah padi..disubuh hari..Bila orang nak sula pesalah...dia terperanjat sebab pesalah dah sisula sabelum mereka sampai... belobaaang. Nasib baik dipokok buloh ada cctv pakai bateri..bila periksa...alamak! lelaki Y datang sabelum subuh..punya angkara...CCTV menunjukan disapu minyak sapi....
Penghulu nak dakwa ..tapi seorang cerdikbelit kata cctv tu besi dan plistik tak bolih jadi saksi beeeb.
mka terlepaslah lelaki Y.. dengan senyum sengalnya...