Breaking News
Loading...
June 25, 2012

11 comments:

Anonymous said...

Kazim Oh Kazim, Kazam Ala Kazam, Lama-lama jadi PERKASAM.

Anonymous said...

Solute ustaz kazim..salah 1 usaha beliau anak2 yatim disekolahkan & dimasukkan ke pusat tahfiz yang beliau tubuhkan. Yang mengata dia..cermin2 diri dulu..

Anonymous said...

Ustaz kazim ada sekolah tahfiz untuk anak2 muskin. Ustaz aka ularmakk n.ajis apa ada. Makin riak sombong ada lah.

dinbangi said...

Terima kasih Ustaz.

Anonymous said...

Perkasam tranformasi nasional la bro. Perkasam Ala Kazam. Jenis ni, yg takde di ade adekan...ade ka pulak syahid dunia....Syahid tu syahid la. Tempat nak letak tu urusan Allah.itu kitab perukunan ameno yang dia baca tu...dia bersyarah pun kat puak J morakap ameno juga.
Anak Al-tan Toya yg piatu tu dia tak nak amek ke ....ajar tahfiz perukonan ameno.Jenis ni bodek punya pasal semua boleh....

Anonymous said...

Anom June 26, 2012 12:46 AM,

Bro, rajin-rajin le pi mengaji buka kitab... kurangkan le sikit politik tu. Nak comment tu biar le berilmu, jangan ikut logic akal aje. Tak semua logic akal tu betul.

Tepuk dada, tanya iman.

Anonymous said...

Tolak hudud & hukum Allah termasuk golongan kafir murtad - Itulah ucapan PM (BN - Berambus Najib)

Anonymous said...

Anda nak ikut Najib yg murtad? Fikirkan. Adakah Allah SWT tak tahu rakyat Msia berbilang bangsa sehingga takut nak jln hukum Allah SWT. Anda termasuk org murtad

aku melayu said...

anon juak PR diatas..PM x penah kuar statement tolak hudud..dia kata kita belum bersedia..so jgn wat fitnah plak..kalo PR tu islamik kenapa x buat je di negeri bwh PR..kelantan tu da 20 tahun takbir kenapa x buat..kedah lg..jgn kata kuasa kerajaan persekutuan..pentadbiran negeri bwh kerajaan negeri..bolah buat kalo nak..xnak buat atau takut nak buat..pencacai dap..

Anonymous said...

yang duk mengata ustaz kazim ni, nanti kita tengok muka dia hebat camna sangatlaa di akhirat nanti, nanti tunggu siapa yang kenaaaaa-. Jangan sampai malu kat Allah dan sekalian manusia dah. Cakap berdegar2, tin kosong. syahid ada 3 kategori pun tak tau. Akuilah kejahilan diri. Kat dunia boleh pakai anon, kat akhirat nanti nk tutup mana screen besar dunia. maluuu bro

Juga yang tuduh orang murtad, renew balik syahadah anda. Nauzubillah. Takut terbalik sebelum mati, azab kubur...

Anonymous said...

lesen pusat hiburan di tangan kerajaan negeri. enough said, langkawi masih pusat arak terbesar di malaysia. pusat judi dan kelab malam berlambak2. wayang2 kat alor setar tu tempat anak muda peluk2 pakai baju sekolah pun tak tutup lagi. Pimpinan ulama. Saya tak benci pentadbiran kerajaan kedah tapi just point out sikit ja, sebab pengikutnya taksub sangat sampai buta sebelah mata.