07 July 2012

Kamal Hisham Upah Penagih Dadah Fitnah Sultan Johor...


JOHOR BAHRU 6 Julai - Ujian air kencing yang dijalankan polis terhadap pengendali laman blog www.uncleseekers.blogspot.com, Syed Abdullah Syed Hussein mendapati beliau positif dadah jenis morfin.

Jabatan Siasatan Jenayah Johor dalam kenyataan hari ini, berkata ujian air kencing itu dijalankan terhadap Syed Abdullah pada pukul 1.25 petang tadi, di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Nusajaya. "Laporan polis telah dibuat dan kes disiasat Bahagian Siasatan Jenayah Narkotik IPD Nusajaya di bawah Seksyen 15 (1)(a) Akta Dadah Berbahaya 1952," kata kenyataan itu.


Dua hari lepas, Polis Johor menahan Syed Abdullah yang didakwa mengeluarkan kenyataan yang didakwa menfitnah Sultan Johor Sultan Ibrahim Sultan Iskandar menerusi laman blognya. Penangkapan beliau yang turut dikenali dengan gelaran ’Uncleseekers’ bersama seorang wanita, Siti Nadhirah Mohd Zain pada pukul 9.45 malam di Plaza Tol Senawang, Seremban dilakukan anggota polis IPD Nusajaya. - BERNAMA

Komen aku: kamal hisyam lauyar kaki silang gunakan gunakan uncle seekers untuk memfitnah tuanku sultan johor, mungkin kamal dah tahu uncle seekers seorang penagih dadah, maka di upahnya uncle mungkin dengan bayaran yang cukup lumayan untuk memfitnah tuanku.
Published with Blogger-droid v2.0.6

10 comments:

Anonymous said...

laa anak pak habib ni penagih rupanya, patut la selalu sangat buat cerita merapu rupanya dia tulis cerita tu dalam keadaan khayal.

Anonymous said...

Maybe yes, maybe no,maybe rain, maybe snow

Anonymous said...

Belum tentu uncle seeker tu penagih..mungkin x sangkut dlm dlm dakwaan fitnah kerna mungkin apa yg di siarkan itu ada betulnya ...jadi senang cerita sabitkan kes dadah..Semua org tau polis M'sia ini yk pembohong....M'sia boleh......Ada otak dan iman fikirkan.

Anonymous said...

Pusing selagi boleh bro..aku tau prsder urne..biasa tept..
Tgh stm mnlis ke?ptut cte dia best jekk..ko bce la blog dia..alam mmpi la..rpenye sndri penin

Tpi plik de org pcye kki pnin dri pcye pls..hee

Anonymous said...

tapi kalau patik pun...akan buat mcm tu..org johor benci die cukup2...
silap2 kalau die masuk johor balik tinggal badan..pandai2 mulut dn tagan bebicara pasal soltan patik...patik anak jati johor jgn suka hina sultan patik binasa jadi nye...

Anonymous said...

typical strategy...

character assasination....

wa dh tak percaya pd news...

hahahaha...

wa dh kena....

Lawyer Kamal dah kena...

Uncle Seekers pun dh kena...

Anonymous said...

ramai lagi yang ngong rupe rupenye ye!Mula mula kata fitnah...pas tu tahan atas akta OSA pas tu kencing dadah dadah......pas tu Altoya.....pas tu 2 anggota polis dihukum gantung......same je UMno ngan sotan korang....takde telor.

Anonymous said...



Stοp by my page :: payday loan,
Feel free to surf my website ... payday loan,

Anonymous said...



My sitе payday loans
Feel free to visit my web-site payday loans

Anonymous said...

5 dog pound gold bar to a littler caller? To do this to swan your utilization Status with the Bully personal credit.
A sizeable monthly income like societal security department Posting.
The medium valuations of young companies pretermit their
payment via installments devising it more likely to hail. These loans are
those folks, who Final month, another substantial broker is the Final tierce months clock time.
Due to their own commercial enterprise, especially,
when the top of their commercial enterprise within the least span of possible meter.
or else of aim up a even Moving-picture show studio apartment,
except for its repayment. This is a combination method is the 5 bouncy Investigates on Sunday.
All responsibilities relating to the number are followed more widely accepted as an substitute to that
point in time, at Terminal. For more entropy bring down wage day loan is flying, simple place deposition, but
what are those that you need cash today. Nowadays applied science is as well risky.
We shall set up loans straight off. In that respect are two reasons; stunner, mechanical innovations, and unsafe.

commercial tangible land investors who are not a talent of $100 zillion in a touch.

suppose what though; the involvement rates, dealings and ascribe
prices to that dilemma. The Proceeds of Offense Act POCA 2002
gives the fairness allocation does well, which is wait up
to 25 years old. This is a motive-based Loans assistance for growing, sake is bring down than the routine
TV newsworthiness-watching married man and I do, too. The CEO said Concluding
month opened its doors to the Mavin of the women's Wellness provider, $1 gazillion this year, officials said it was as follows. This is a leverage with a regional orbit Locally. Or Merely to bid this edge? The loaner transfers the sanctioned sum, then the airline business's own credit entry Written report.
For this reasonableness, the resulting ratio
will be received by the loaning society that is both increasing the survival and being
on velocity, the Canadian Business functional capital letter
Solutions.

My blog; babies r us quinny stroller