Breaking News
Loading...
July 14, 2012

Info Post

Seperti yang aku tulis hari tu, kamal hisham mengambil kesempatan atas kebaikan sultan johor, dia nampak peluang untuk dia jadi kaya raya dalam sekelip mata, maka kamal melantik dirinya sendiri sebagai peguam kepada keluarga dan sultan johor tampa pengetahuan sultan dan juga pihak istana, kahhh...kahhh... dari pada seorang opis boy jadi peguam sultan...

Maka bermulalah kehidupan kamal hisham sebagai con man, berbekalkan ayat "ini titah tuanku" apa segala peluang yang melintas depan mata dia akan sapu, bermula dari lot kedai ke tapak parking kereta yang sepatutnya keuntungan hasil dari tapak parking tu di salurkan ke rumah anak yatim sehinggalah sebuah basikal, itu pun dia sapu juga... tindakan kamal hisham sama macam kasim baba dalam filem ali bab bujang lapok...




Bangkai gajah tak mampu di tutup dengan daun, selama bertahun-tahun penipuan kamal hisham akhirnya dapat di hidu juga, bila sudah kantoi maka kamal hisham mula menggelabah, sebelum dia mengupah uncle seekers untuk memfitnah tunku sultan johor, dia lari keluar negera, menurut cerita dia lari ke argentina, di sana dia bersembunyi, dalam dok bersembunyi tu dia sempat juga buat fitnah keatas tunku sultan johor, kononnya tunku sultan johor nak dah upah orang nak bunuh dia...

Perghh macam filem tamil, dia sempat hasut mak bapak dia supaya lari ikut dia, pasal dia kata sultan johor pun nak bunuh mak dan bapak dia juga, lepas tu bermulalah episod macam mana kamal hisham berkerja sama dengan uncle seekers untuk memfitnah tuanku seltan johor... bersambung.

lagi cerita pasal kamal hisham klik sini, sini, sini, sini dan sini.

2 comments:

Kump. Adik2 Keluar UMNO said...

~Zaman Peralihan - Kami Tak KEBULUR dengan Jawatan dalam UMNO ~
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=196#196


5 ~ http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1


~Perhimpunan Agung UMNO - Pemuda Dan Puteri UMNO Menyalak Macam Anjing Gila ~
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=196#196


5 ~ http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1


~Semua Rakyat Malaysia Belum Tahu - Pemimpin2 UMNO Terengganu Terbodoh Sejak Merdeka ~
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=196#196


5 ~ http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1


p/s: Ubahsuai (copy&paste) dari 'Abang Sayang'

Anonymous said...

kumpulan adik2 sakit mental...kesian