VIDEO Nie Jelas Menunjukan Kamal Hisham & Lawyer nya Penipu Besar...

Dengar, baca dan pahamkan, inilah musibahnya kalau kuat sangat menipu... lawyer kaki tipu, anak guam kaki auta... senang cerita mereka memang ada niat nak kenakan dan rosakan nama baik sultan johor...


Comments

Anonymous said…
terang-terang bro dua-dua penipu yang best tu lawyer dia boleh buat muka sardin bila kamal hisham cakap tak pernah di call oleh polis.
Anonymous said…
tengok muka dua2 tu pun dah boleh tau memang kaki temberang dan auta.
Anonymous said…
polis lembab la bila nak tangkap kamal hisham tu?
Anonymous said…
Pengaruh mofin gak tu...... Suara pon kembang semcam je..
Benjamin said…
polis lembab la bila nak tangkap kamal hisham tu?