Breaking News
Loading...
September 1, 2012

Info Post

Barua-barua anwar tuduh umno simbah cat merah pada bas yang sewa khalid gagap menggunakan duitnya sendiri untuk di gunakan oleh anwar untuk berkempen...

Katanya kejadian tu berlaku di negeri kelantan yang di perintah oleh pas selama hampir 26 tahun, sewaktu dalam perjalanan ke tempat anwar berceramah.

Setahu aku la, yang suka main simbah-simbah cat nie "along" je, mungkin along marah dekat khalid pasal pinjam duit depa tapi tak bayar kut, tu pasal along simbah cat kat bas tu untuk warning khalid...

9 comments:

Anonymous said...

Polis tak perlu siasat kes2 yg berkaitan Fuckatan..kerana polis

..menurut Fuckatan Kit sial-Nuar-Karpal makan gaji buta, rasuah & bodoh serta membunuh gangster India..

Anonymous said...

Serambi mekah banyak samseng? Inilah sambutan samseng serambi mekah kepada bapak samseng.

Tahniah samseng serambi mekah...

Anonymous said...

Bukan serambi Mekah...tapi serambi MUKAH !!! Kah kah kah!

Anonymous said...

memang bengog la brader ke ktan... kat sana penyokong parti hanya ada umno dan pas aje... tak payah nak bawak pengaruh pkr pulak... brader hanya perlu mempengaruhi nik aziz

Anonymous said...

aik apsal pakai trade plate? bas belum register ke haha

Anonymous said...

Padan muka..bodoh sundal punya anwarjuborbabisialharamjadah....asal kena je tuduh umno..sudah-sudah la tu

Anonymous said...

jahat nbanget ini folower umno ya. kerna gak ada hujjat maka bus bapak anwar dibakar ya. gak apa lah bapak anwar ,itu tanda nya bahawa partai umno akan ke kuburan ya gak lama lagi,

Anonymous said...

jangan marah kat indon 9.03 pm tu, dia tengah boring tu, tgh cuti sakit siflis, tak ada simen yang nak di bancuh

Robinson said...

Serambi mekah banyak samseng? Inilah sambutan samseng serambi mekah kepada bapak samseng. Tahniah samseng serambi mekah...