Breaking News
Loading...
September 14, 2012

Info Post


Seorang remaja berusia 14 tahun dihadapkan ke Mahkamah Kanak-Kanak di sini hari ini atas tuduhan melakukan sumbang mahram terhadap kakaknya sehingga melahirkan seorang anak.

Remaja terbabit yang tinggal di sebuah kampung dekat Batu Balai di sini, didakwa melakukan sumbang mahram bersama kakaknya yang berusia 15 tahun pada pukul 12.30 malam, dalam bulan November tahun lalu.

Dia yang juga anak bekas calon Parti Keadilan Rakyat (PKR) pada Pilihan Raya Umum ke-12 di salah sebuah Dewan Undangan Negeri (DUN) dalam Parlimen Jerantut didakwa mengikut Seksyen 376A Kanun Keseksaan.

Jika sabit kesalahan boleh dihukum mengikut Seksyen 376B kanun yang sama yang memperuntukkan hukuman penjara antara enam hingga 20 tahun dan sebatan.

5 comments:

Anonymous said...

Apesal utusek asyik cerita macam orang meroyan je.... calon tu sebenarnya ahli ameno....kantoi babi le nko.

Anonymous said...

umno lg yg kne..pale bapak ko la..

Anonymous said...

anon 1.41am - ko nie memang bebal la.. tu paper sinar.. dah la bodoh .. buat fitnah plak.. yg babi ko.. kalau betul tue calon umno.. apsal die x saman je mcm anugerah tuhan ko tue.. bodoh....

Anonymous said...

Aik marah nampak......cecita apa kaitan ice cream chua ngan beeeend. Well you know chua sudah sorong kat umno sampai ameno tak terkata2. Kah kah kah.......habis buat filem sek......mantan km malaka jual ubat ni le!

Anonymous said...

eleh cover pakai nama chua pulak....boss kau anwar tu kau diam pulak? oooho video chua boleh pakai, video anwar besi...kah3....