Breaking News
Loading...
September 10, 2012

Info Post

Aku cukup yakin parasit-parasit dalam pas mesti pecah kepala bila tahu majlis syura pas tak jadi pecat ustaz nasa.

Hadi boleh buat lawak bodoh kata, mesyuarat malam tu bukan bincang pasal ustaz nasa, tapi bincang pasal calon pilihanraya, perghhh punya la nak menipu.

Kalau betul meeting semalam tu bincang pasal calon pilihanraya, kenapa nik ajis keluar mesyuarat awal sangat, adakah kerana pas tak colankan dia lagi untuk bertanding pilihanraya?

Menurut rakan media yang berada di pejabat pas semalam, muka nik ajis monyok ketika keluar dari bilik mesyuarat, apa sebab muka nik ajis monyok? adakah dia bengang pas tak jadi pecat ust nasa atau nik ajis tak dapat jadi calon lagi...

7 comments:

Anonymous said...

Anwar dah mula mencari tokoh yg bolih dialatkan.. menganti Nik Ajis..Tokoh yg boleh pandai berhujah dari nik ajis yg hanya pandai tudoh ..marah dan merajuk untuk dapat sokongan...
Dewasa ini ..teknik Nik Ajis dan ketidak sempurnaan ilmunya telah dikesani dan disedari bijak pandai apatah lagi ilmuan dari kota Madina..

Anwar dan nik ajis tau ,,temberang dan massa mereka akan dikutuk ..orang yg beriman..sikit msa lagi..

Haq kalau terzahir maka batil pasti lenyap..!

Anonymous said...

kah3x umnu abis modai nak balin pas, otosan seks tak laku pasai tak dak citer ari ini, opening buat krisis air slangor kritikal pasai kroni umnu tak masyukkk pasai kjn slangor tak nak pojek di jalankan

Anonymous said...

Nike Ajis keluar awal sebab nuat panggil nak tengok bontot dia..

man said...

Inilah BANGSA MELAYU....HAPRAK....
Suka sangat perpecahan.....

Ini bukan aku yg kata...Tapi Firman Allah s.w.t.

“Wahai orang-orang yang beriman! Jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka selidikilah (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara yang tidak diingini – dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) – sehingga menjadikan kamu menyesali apa yang kamu telah lakukan.”

Fikir-fikirkanlah sebelum mengutarakan pandangan.

Anonymous said...

itu bapak nik asiz sanagt gembira saat hal ini udah selesei secara damai. gak apa apa lah ini kasus kecil aja. folower4 umno aja yang bikin ini kasus kayak ribut, gak ada standar ya gobloker umno ya.

Anonymous said...

Alhamdulilah selesai baik, hampa jangan jadi batu api buat fitnah sebab sakit hati.

Anonymous said...

man, kau tak payah nak mengarut. bila kena tang puak kau, mulalah keluar ayat selidik berita tu. hoi mankuk, fitnah altantuya, cincin 24juta, kes baling kasut, ada kau selidik????? puak PAS mmg bahalul!!!!