Breaking News
Loading...
October 2, 2012

Info Post


Kumpulan 17 dalam dap atau dikenali di kalangan ahli dap sebagai group 17 adalah satu kumpulan pemikir yang terdiri dari pada berberapa ekor ahli parlimen dan adun dap, modius operandi group 17 nie adalah untuk mengusir orang melayu dari pulau pinang (island) dengan cara halus, contoh terbaik ialah dengan membina rumah mewah sekitar harga 700 ribu ke atas tampa diskaun bumiputera dan memberi tekanan kepada peniaga-peniaga melayu, mereka akan mengarahkan pihak majlis perbandaran pulau pinang (mppp) menyaman, menyita atau merampas barang, gerai atau apa sahaja milik peniaga melayu sehingga orang melayu tidak boleh berniaga di sana.



Siapa dalam group 17 nie? setakat maklumat yang aku dapat, antara yang pasti ahli group 17 ialah tony pua, ahli parlimen petaling jaya utara dan ronnie liew, adun pandamaran dan juga exco kerajaan negeri selangor, yang mana tony pua lah yang menjadi kepala dalam group 17 nie, matlamat gang 17 nie ialah, merialisasikan perjuangan "malaysian malaysia" dan menjadikan malaysia sebuah negara republik yang mana agama Islam bukan lagi menjadi agama rasmi persekutuan dan sistem raja berpelembagaan akan di hapuskan terus...


Ahli group 17 nie terdiri daripada 17 orang, 15 cina, seorang melayu dan seorang cina, menurut sumber, 15 orang cina nie semuanya beragama kristian termasuklah seorang india tu, yang melayu tu aku tak berapa pasti, menurut sumber lagi, group 17 mendapat latihan dari beberapa orang yahudi yang menjadi penasihat kerajaan singapore, mereka di latih di singapore dan kadang-kadang di malaysia, malah menurut sumber, lim guan eng mempunyai sebuah pejabat di singapore, pejabat guan eng itu di sediakan oleh kerajaan singapore, malah dikatakan pejabat itu lebih mewah dan lebih style dari pejabat ketua menteri pulau pinang di bangunan komtar. setakat ini sebanyak tiga kali yahudi dari singapore tu datang ke malaysia untuk melatih ahli-ahli group 17 nie, antara tempatnya ialah di hotel syuen ipoh dan quality hotel kuala lumpur.

Ok nanti aku sambung lagi, apa benda yang depa nak buat kalau depa perintah malaysia, apa pun sebelum tu aku nak ingatkan, korang jangan terperdaya dengan lakonan antara guan eng, kit siang dan karpal, depa sebenarnya tak bergaduh seperti yang kita sangka, itu semua adalah skrip yang di tulis oleh group 17 dengan sengaja nak mengaburi mata rakyat konon-konon dap berpecah dan ada dua group.

2 comments:

Anonymous said...

kasi dedah bro, ini cina pukimak memang dah besar kepala

eXception said...

Mohon untuk copy artikel, terima kasih...