13 January 2013

Antara Tuntutan Paling Class Masa Himpunan KL 112...



Himpunan kl 112 adalah kesinambungan pada perhimpunan bersih, depa tahu, kalau pakai nama perhimpunan bersih 4.0 atau 5.0, orang tak mau datang pasal dap dah buat palat, apa moto perhimpunan bersih " free and fair election" tapi dap buat palat, sampaikan undi pada pemilihan parti depa pun boleh tersilap kira... dah dua minggu baru perasan...

Tuntutan pada himpunan kl 112 sama seperti tuntutan bersih, bersihkan daftar pemilih, minta lebih hari tempoh berkempen dan lain-lain...

Tapi ada satu tuntutan yang paling class dalam himpunan tu... korang tengok apa yang mamat nie tuntut...


10 comments:

Anonymous said...

badigol...

Anonymous said...

pengikut pembangkang mmg budak xsekolah...bodoh spt presiden PAS

Anonymous said...

biler pulak hantaran kawin kerajaan tetapkan?... haha!.. setau aku mak bapak pompuan yg tetapkan... muka mcm x pernah sekolah..otak kat lutut... spesis malas usaha semua nak murah!.. bodoh!..

Anonymous said...

bodoh punya budakk....tuihh

Anonymous said...

budak ni buat joke, itu pun you all tangkap serious, lepas tu ada yg tulis di manila kad "Mom, saya di sini" snap gambar hantar mms kat mak dia.

Anonymous said...

Saama taraf paklah..SAMDOL

Anonymous said...

Sampai nak ke dalam kain salah najib.

Anonymous said...

najib bha tu...makan anjing

Anonymous said...

mengambarkan mentali pengikut pr.. Bangsa lain dah ke bulan tapi melayu... SEDIHH..

Anonymous said...

budak ni kulop! sapa yg ndak???