27 January 2013

Anwar Muntah Darah, Ribuan Sambut Najib Di KLIA...

PM selamat tiba di balai bunga raya klia tepat jam 11.10 pagi (ikut jam kamera aku) beliau di sambut oleh ribuan rakyat yang hadir sejak dari jam 8 pagi tadi, turut sama hadir menyambut kepulangan pm ialah, tan sri muhyiddin yasin dan isteri, mantan perdana menteri, tun dr mahathir dan tun siti hasmah dan berberapa pemimpin umno dan parti komponen bn...



























27 comments:

Anonymous said...

hebat tahniah pm tun m nampak masih sihat dan bertenaga alhamdulilah syukur.

Anonymous said...

boleh doh bubar prlimen abg jib

Anonymous said...

Ala... Tipu. Gambar fotoshop...
Itu kata puak haram jadah PR. Aku ada disitu, mmg ramai giler. Syabas PM. Tun M pun ada.

Anonymous said...

Taklah seramai macam di Stadium Merdeka hari tu.

Anonymous said...

Aku dengar Stadium Merdeka tempohari jejak 1 juta katanya Mat Sabu. Tahniah!!.. Perhimpunan untuk Hero2 PR dan lendir Shamsidar

Anonymous said...

hari tu #KL112 lagi ramai, 1 juta la.

Anonymous said...

Perkasa shj 1000

Anonymous said...

AlhamdulillahiRobbilAlamain! BarakaAllah fi kum...

Anonymous said...

Syukur Alhamdulillah...Ya Allah Ya Rabb..Selamatkanlah Pemimpin kami, Selamatkanlah Sejahterakanlah PM kami dan keluarganya..Selamatkanlah Sejahterakanlah kami dan Negara kami..AmiN!

Anonymous said...

Menyusahkan org yg kerja KLIA jer....mana boleh masuk dlm Bunga Raya tapi sebab diorang raja di Malaysia kami terpaksa jer lepaskan mereka.....bukan ramai pun sebab tempat tu kecik jer - Pekerja KLIA

Anonymous said...

anon 735,raja tak raja pun tak kan tak boleh kut? bukan selalu pun. agaknya ko pemalas atau pun penyokong pkr. yang depa dok menyusah kerajaan, tunjuk perasaan di KL, melingkup harta negara tu apa hal pulak? bukan sekali dua pulak. menyusahkan polis dan orang ramai. polis banyak kerja tapi terpaksa kawal tenuk PR meroyan

Anonymous said...

Paklah kawan baik king jubur tak nampak pun...kalau namapak tentu ramai aka baca blog lain..sebab buat semak aja

Anonymous said...

anon 7.35
kalau kau rasa menyusahkan diri kau, kau berhenti je kerja tu. Kau boleh cari kerja yang menyenangkan. Jadi kopi boy di Tropikanal or jadi babu di rumah yang bernilai JUTAAN itu.Boley...

Anonymous said...

Anon 7:35...
ko krja tahan bontot lebih baek ! Takder orang, cuma kamu berdua jer...

Anonymous said...

anon 7.35.... engkau boleh kerja dengan aku....sebelah malam aje...siang engkau tido & sapu krim standby untuk malam

Anonymous said...

tahniah abg jib...

menitik air mata aku tgk gambar2 ni, dalam sungguh maksudnya bagi sesiapa yg melihat dan berfikir...

otai
subang

Anonymous said...

Asalamualaikum.....
syukur pm tak mengasingkan baba tun m....pak lah n menantu xmai...sejuk materku....

Langsi said...

Whoi...ramainye! Sedondon je baju mamat2 dan minah2 yg nyambut TokNajisNazak ni...tanda disponsor.

Dapat baju, tudung, tshirt, topi, makan-minum, pengangkutan percuma la tu... dan duit barang sepuluh-dua! Banyak tu je harga puak2 UMNgOk Be-eNd ni...

Mana tak ramai kalo dibeli... cer tengok link kat bawah ni. Tanda2 PR akan tumbang sebagai pembangkang sebab bakal diambilalih dek UMNgOk Be-eNd!

ABU - Asalkan Bukan UMNgOk...Be-eNd!

Langsi said...

Otai Subang... cer tengok sama #HKR112 dan bandingkan! Masuk blog pro PR dulu la bro... jgn baca Utuseks yg selalu kalah saman sebab menfitnah atau BeritaHairan!

Baca Sinar atau akhbar Cina...

Link yg aku maksudkan kat komen kat atas tu... aku paste kat sini!

http://new.livestream.com/accounts/1706262/events/1835114

MalaysianBanking said...

kita org kira macam 200 org aje... sedondon pulak tu... dah terdesak, mcm tu la... Boleh terima ke kalau kalah? nak tanya sikit...

Anonymous said...

Itu kau orang punya kerja, buat saja la,bukan selalu pun. Dasar malas ngomel,Dapat bonus tak pula Ngomel,
Mesti pekerja klai ini orang Pkr.

Anonymous said...

korang dengki najib pi gaza anwar tak berani pi takut kena marah dengan tuan yahudinya.

parangpanjang said...

Assalamualaikum.
Mohon untuk pautkan link blog kami http://parangpanjang.blogspot.com di blog tuan.
Blog tuan telah dipautkan di blog kami.
Terima kasih.

Anonymous said...

Abis tu kau nak tunggu raja cina dan raja lendir

Anonymous said...

Nak pi mekah pon abang tak mau pi ini kan gaza

Anonymous said...

Langsi said!! ngata orang bongok dan berakhir sebab apa?? Aku bukan nak marah ngko, tapi jaga sikit mulut ngko supaya beradab sikit. Kan ke belajar dan nuntut ilmu dengan tok-tok guru tersohor..Kalau ini yng di ajar,, baik ngko khatamkan je pembelajaran ngko tu dan kembali kepada al quran dan sunnah..Tok-tok guru ngko tu makan nasi juga dan berak keluar benda yang sama mcm ngko jugak. sebab kebelakangan ni tok-tok guru ko (aku kenal juga) dah mcm lari dari al quran dan sunnah. Kan ke ko boleh baiki dan sekirang-kurangnya bagi pendapat kat tok guru ngko yang dia orang tak semestinya betul..Dalam sembahyang pun kalau imam salah atau nyanyuk kan ke makmum boleh tegur atau betulkan..(tok guru ngko tak ajar ke?)...

Anonymous said...

Ngko kire...?? Hahahahaha.... Lawok la ko nie... Aku ada kt sana la mase tuh... Aku kire ada 1500 org.... Ehhh silap... Sebenarnyer ada 1501 org termasuk ko...
Ɨƚɑ"̮ Ɨƚɑ"̮ Ɨƚɑɑº°˚˚˚°º (mase memula aku kire, ko kt blakang van kot mase tuh)

~aku amz klang~