Breaking News
Loading...
January 12, 2013

Info Post
Antara penyebab utama himpunan KL112 berjaya mengumpul 1 juta rakyat tak lain ialah kerana daya tarikan terbaru uniform muslimat pas dan ahli-ahli nisa juga daripada pas, mereka terpaksa mengubah sedikit penampilan mereka untuk menarik 1 juta crowd, mereka tak kisah untuk melakukan sedikit pengorbanan....






18 comments:

Anonymous said...

fuhh macam ni aku pun nak masuk pas lah, minah yang bawak poster women seldom make history tu suke free sex...

Anonymous said...

Kasihan moslimat PAS, maruah mereka tergadai bkn dek pksaan UMNO menyuruh mereka buang hijab semasa mengajar di sekolah, ttp mereka sndiri yg lacurkan maruah bercamour dgn puak2 yg membawa ideologi songsng..matlamat agama tidak menghalalkan cara, biarpun mereka rasa puas dpt berhimpun dn rasa akn menang PRU, tp disisi Allah tiada makna bila byk hal berat termasuk Aqidah dijual beli... Syaitan sgt gembira dgn mereka...

Anonymous said...

11.13....macamana wak tahu tu muslimat pas..itu adalah penyokong pas...awan ni rabun la..malam2 buta ni

Anonymous said...

kasihan rabun...nanti dapat duit br1m boleh buat spek mata besau2 yer..

Anonymous said...

blogger guna teropong kelabu..tu nampak macam tu...

Anonymous said...

haii la budak ni buat stim je wak negok gambau muslimat pas tu.

Mama Carrie said...

Ini bukan perhimpunan kebangkitan rakyat... tapi perhimpunan kera atau keldai atau lebih afdhal kinzir ramai2. PKR jugak kan? Memang dasar species2 yg tak tahu malu... Mama rela mintak maaf pada kera2 yg kat hutan depan rumah mama kerana menyamekan makhluk2 yg dlam gambar kat atas... hish..

Anonymous said...

Ala..... ayat standardla mesti diorang ckp puak2 umno yg upah ' muslimah' ni...... sembahyang jemaah tgh stadium pn byk imam.....dh tu arah kiblat pn mcm2 .... yelaa kan mmasing kan byk 'kiblat'..... church sblh tu pun dekat je..... huhuhu

Anonymous said...

gambar edit tu..yg ni link utk gmbr sbnr http://pengundisetiasungairapat.blogspot.com/2013/01/himpunan-1-juta-penyokong.html

Anonymous said...

bodo punya pencacai umlembo,x tahu nak beza mana muslimat pas ngan penyokong pr,mung ingat semuo yang hadr HKR tue semuo ahli pas sajo ko, seluruh rakyat malaysia yang benci umlembo dan Be end hadir. memang otok puok umlembo otok lembo.

Anonymous said...

anon 1.30am

seluruh rakyat malaysia yg benci umno banyak tu jer????? kompem la pilihanraya nnt dpt kat puak mu..
hidup hidup...kihkihkih

Anonymous said...

setahu aku..setelah aku fikir pada tahun-tahun mendatang ni aku tgok puak PR ni cakap dia macambagus je..dia aje yg betuli..kalau rasa nak kalah berdebat dia akan keluarkan hadis supaya nak bagi orang percaya..Kalau kita bagi dia fakta betul dia akan pusing supaya jadi tak betul..JADI SIAPA YANG LEMBU NI...aku rasa kalau keturunana kau tau hal sebenar, dia tak kan maafkan kau sebab yang kau kata lembu tulah yang menjadikan kau bahagia di bumi Malaysia ni..dan kalau rasa tak bahagia duduk malaysia,pergilah ke Palastine supaya rasa lebih gembira berjuang di sana..Sebab tu..bersyukurlah muga hati kau tenang..bersyukurlah..bersyukurlah..

Anonymous said...

seperti kata pukimak nik aziz nik mat mb kedah,
kalau dah pakai cam tu, boleh la pegi rogol.

kesian muslimah PAS dpt lelaki PASetan suka rogol atas arahan lahanat nik

Anonymous said...

silap2 ada telor 2 bijik tu.... ramai kat dlam parti tu...

Anonymous said...

aku tgk mamat sebelah kanan sebelah atas dh mcm lembu dah..pakai subang kt hidung..itu lah pemimpin masa depan PR,

Anonymous said...

jgn gaduhlah..kembalilah pada tagline:
INGAT ANWAR,INGAT LGBT..!!hahaahha

macammm haremmmm tagline!!hahahahah..gelak guing2 aku..tersembur milo panas*

Anonymous said...

Grеat post. I ωas cheсking contіnuоuslу this blog and I'm impressed! Very useful information specifically the last part :) I care for such info much. I was seeking this particular info for a long time. Thank you and good luck.

Also visit my homepage: ipad Repair kajang

Anonymous said...

Hellο! Do yοu knoω if they maκe any plugins to safеguard agaіnst haсκers?

I'm kinda paranoid about losing everything I've worked harԁ on.
Any tіps?

Mу ρage iphone repair