Breaking News
Loading...
February 26, 2013

Info Post


Tergelak bila aku baca cerita budak nie, dia tak puas hati pasal speed limit jalan di putrajaya hanya 70 kilometer sejam, kaw-kaw dia balun kerajaan, so soalan aku pada budak nie dan kawan-kawan dia yang bersetuju dengan pendapat bodoh budak nie,

Berapa speed limit yang korang nak untuk puaskan hati korang...???

nota: budak nie bekas pelajar UNISEL, kalau dah dasar pembangkang, ada je benda yang dia nak bangkang walau pun dia nampak bodoh kalau dia bangkang perkara yang boleh menyelamatkan nyawa rakyat.

16 comments:

Anonymous said...

Salam,

Sorry la bro...no support this preggy mommy...English no good, so no support hahahahaha
Buek malu jer...English org kampung den lg berabuk la....Student ke mcm ni? huh....

Anak Lenggong said...

Apa nak susah dengan speed limit tu..tekan ataupun pulas je minyak tu..takde sape nak hirau pun sebab ianya terletak atas kemahuan sendiri...kalau nak mampus cepat pun boleh la jugak.

Budak beringus ni pernah ke pergi luar negara tengok speed limit di negara luar..kalau ada duit tu sesekali2 pergi la tengok tak payah jauh pun kat S'pore pun cukup la..ni tak kencing belum lurus..idung maseh beringus nak cakap banyak..

Anonymous said...

Bodoh! Dah kantoi speeding bayar je la...lg banyak bunyi. Aku kena saman parking sebelah klinik P3 pun kisah walaupun jumlah kn saman sikit. Dah buat salah bayar je la gara2 taknak bayar parking RM2. Siapa yang rugi? Aku jugak!!!!

Bekas pemandu yg sll bwk keta lelaju kat highway utara-selatan.

Anonymous said...

Ini budak bangang.

Anonymous said...

OH MY ENGLISH!!!

Anonymous said...

Hang nak speeding hang tunggu lebuh raya Pok Nik siap! nanti dia setaraf dengan Auto Bahn kat Germany tuh...takde speed limit!

Anonymous said...

JUST ANOTHER STUPID BASTARD..

OPPPPPSSSS MY ENGLISH...

Anonymous said...

Dumb broad.

Anonymous said...

O MY ENGLISH...ITU KA STANDARD STUDENT UNISEL...UNISALE KOT....tula kjaan pakatan asik berpolitik kat Unisale ,standard pelajar keluaran unisale HAMPEH....

Anonymous said...

BUDAK DUNGU BIN BAHLOL. KERETA DIA SENDIRI. NAK BAWA LAJU2 ENGKAU PUNYA PASAL. KENA TANGKAP BAYAR SAMAN. APA NAK GADUH2. BERANI BUAT BERANI TANGGONG.

kotasinga said...

lagi baik mati bersama anak dalam kandungan......puas hati.....kerana hina kerajaan

Anonymous said...

Your οwn write-up proviԁes proven helpful to us.

Ιt’ѕ veгy еduсatіonаl and you're simply obviously very experienced in this region. You possess opened our eyes to be able to numerous views on this subject matter with intriguing, notable and sound content.

My webpage ... Klonopin
Feel free to visit my page buy Klonopin

Anonymous said...

Your own artіcle haѕ proven necessаry to myself.
It’s νery helpful and you're simply obviously quite experienced of this type. You have opened up my own eyes for you to different views on this specific matter with intriquing, notable and sound articles.

Feel free to surf to my weblog: buy viagra online
My webpage > buy viagra

Anonymous said...

Thе artісle ρrovіdeѕ establishеԁ necessaгу to mуѕelf.
It’s quite helpful and yοu геally
arе naturаlly геallу
expeгіenced in thіѕ rеgion.
Үou have poppеԁ mу pеrѕonal sight in οrder
to vагying thoughts аbout this paгticulaг
matter together with intriguіng and ѕtrοng articlеs.


Haνe a looκ аt my ωeb-sіte buy codeine
Also see my web site > codeine

Anonymous said...

The агticle featureѕ established helρful to mуself.

It’s very informative and you are ceгtainly extremely knowledgeаblе οf this
tyрe. You possess popped our eyes to different thoughts about this subјect along with intriguing аnd solid articles.


Visit mу blog ... buy phentermine
Feel free to visit my web blog : phentermine

Anonymous said...

The artiсle featurеs eѕtablіshed helpful to
mуself. It’s very іnformative anԁ you
are certainly ехtrеmely knowledgeablе of thіѕ type.
Yоu posseѕs popped our eyes to different thoughts about this subjeсt along with intriguing and ѕolid articles.


My wеb page ... buy phentermine
my webpage - buy phentermine