Breaking News
Loading...
February 14, 2013

Info Post

Kahhh...kahh...kahh...kahh...kahh...kahh...kahh...kahh...kahh...kahh...kahh...kahh...kahh...kahh...kahh...kahh...kahh...kahh...kahh...kahh...kahh...kahh...kahh... kejap perut aku cramp kahh... kahh... kahh... kahh...kahh...kahh...kahh...kahh...kahh...

Hari tu dia lah hero, dia tunjuk "fuck" pada permaisuri agong, dia lah yang sound polis kata " ini penang cina punya, polis melayu tak ada kuasa di penang" semalam rakan media aku bagi tau, budak cina tu menangis teresak-esak dalam court pasal takut kena penjara, mungkin dia tahu kot, dalam penjara ada ramai geng anwar yang kaki bontot, masak la bontot anak cina tu...

Sekarang aku nak sound anak cina tu, "ini malaysia melayu punya, PDRM ada kuasa dalam malaysia" lancau lu....

19 comments:

Anonymous said...

Nik aziz tlg cina Dap tu lu kan kawan sejati Dap maa....bn + mca tak boleh......pas + dap boleh...nik aziz hj hadi tunggulah pembalasan dr tuhanmu.

headbomb said...

kekeke terbaek belasah bro hahahaha.. panas telingga penganut pas yang nak back up ini kiasu cina kah kah kah

Anonymous said...

Kasi mental torture sama dia semasa dlm penjara nanti!

Bedal dengan paip nylon pun boleh juga sebab kesan boleh hilang...

Anonymous said...

minta warden penjara ajar sikit babi ni.kacau time tido.....bagi pakai spender.........letak sama sel dengan peliwat tegar.........bagi makan cili banyak.pukul jangan.nanti jadi isu.

Anonymous said...

Padan muko anak cino ni sial,konun2 nk tunjuk hero khak puiii.ludah elok je kek muko dia BANGSAT.

Anonymous said...

siap la bontot tu..kene liwat la setiap malam.hahaha

Anonymous said...

Ese xpueh ati sobab kono ponjaro 30 ari jo...ekau sume nengokla nnt puak DAPig tuh jadikn dia ICON ADIWIRA pulak....

Mohla kito sumo sebar2kan gamba dia ngan ayat keramat dio kek sume org kampong dan waghih2 kito...biar sume org Melayu tau betapo biadapnyo anak cino DAPig neh...bule semuonye berjago2 kalo jumpo dio...

usin said...

mulut & jari hantu serupa lancau punya pasal, habis lebam bontot kau. kalau aku jaga lokap tempat anak babi ni direman, kompem aku besit bontot dia dgn getah paip...

Anonymous said...

baru dia tahu. dia kerja di Singapura. do you think he will do that to the President of Singapore? hahahahaha behave man, behave.

Anonymous said...

Cina bodoh diMalaysia nie je yg ske buat kacau...cina yg bijak ske buat duit,jga keluarga dan tk sokong huruhara...

Anonymous said...

Potong ajer jari tu....kuang hajaw sangat....

Anonymous said...

Sekurang2nya M'sia ni belum teruk lagi hukumannya, cuba dia buat macam tu di Thailand pada Raja Siam....alamat dok dalam penjara seumur hidup...baru padan muka !

Anonymous said...

dia kena jel sebulan..agak2 kena buang kerja x?? sebulan absent tu?

Langsi said...

Tu AdnanYakcop tunjuk isyarat lucah kat rakyat Pahang masa kempen Pilihan Raya dulu... takde plak kene ape2 tindakan!

Bodoh punye KERAjaan.....!

Anonymous said...

to kera PKR..yb adnan tunjuk fuck pada kera pkr yg x tau bahasa..yg kurang ajar..

Anonymous said...

SEPATOTNYER USAHLAH DIPENJARAKAN...BEBASKAN JER...BIAR SENANG DAN MUDAH UTK DI PLUG KAN BARANG SEBUTIR DUA KAT KEPALA HOTAK DIYER...KASIK MAMPOS LAGI BAGOS...BANG BANG BANG

Anonymous said...

Disinilah berkumpulnya puak2 melayu bangang kepala otak penuh tahik.tak sedar diri kena tipu dan dianjingkan umno selama 50 tahun.. umno penuh dgn rasuah, penyelewengan kuasa dan harta rakyat..rakyat neri amanah utk jaga &urus harta rakyat tapi dia bedal dan buat harta rakyat mcm harta mak bapak dia..lepas tu tabur fitnah sana sini utk kekalkan kuasa dgn bantuan puak2 bahalol ni.

Anonymous said...

Langsi...awak tu yg bodoh bangang! Adnan yaakub buat isyarat lucah krn membalas isyarat lucah yg dimulakan penyokong PKR yg gila babi

Anonymous said...

Penyokong Pkr dan Pas senang sgt diperbodohkan dgn hanya momokan pemimpin umno makan rasuah..padahal auta saja..ygbersalah telah dihukum...itu tandanya umno open...Pas dan Pkr ada? Belum dakwa dah bela mati2..MACAI SUNGGUH