Breaking News
Loading...
February 15, 2013

14 comments:

Anonymous said...

terdesak nampak nye.

Anonymous said...

minyak free? ceramah pun mintak derma.. podahh..

Ma'thur Al-Fijar said...

Nak kena check dulu! Pangkah parti mana...he..he..he

Anonymous said...

Depa kutip derma dgn tin milo, lps yu bagi balik konon nya melalui free petrol. Kita penduduk taman sri andalas boycott Stesen Caltex tu (Caltex stands for California Texas Oli Company) yg berpengkalan di Texas, kampung kelahiran George Bush, presuden Amerika Syarikat yg mengetuai serangan keatas Nega Islam Afghanistan, Irag, bersekongkol dan regim Zionist menyerang Palestine. Ok kita boycott stesen Caltex bermula dgn stesen di Taman Sri Andalas.

Anonymous said...

x payah risau, aku round2 kt situ x ramai pun yang datang.

pulak tue, bila dah x laku, diorg hantar pulak SMS iklan pasal minyak free tue.

Hahaha...tue pun x ramai gak yang datang.

Malap jer kawasan tue...hahaha...
bodo betul idea nk bg minyak free tue..

bila dah x laku sgt, tue yg kuar poster si mariah nie besar2..promote..

tp x laku gak event diorg...last2 tukang jaga lepak minum kt bidaya jer...

hahahahaha...

Anonymous said...

Awat 35 tahun ke bawah jer????
Ada plak cam tu???

Habih tu 36 keatas tak reti mengundi ker?.. yg berumor 36thn keatas tu x reti pangkah kertas undi ker???...hahaha

Gamaknya dia org sedo yg umo 35 thn kebawah dok ramai kot...

Tak pun nyer sedor kalu setakat 35 kebawah ramai naik muto jer...nasib baik nyer tak kabor bawah 20thn jer...hehehe

Sudir said...

Kalau dapat minyak setin milo 2 kg penuh lumayan juga ya pak.. Jimat ongkos speda motor 2 minggu..

Anonymous said...

minyak free..itu sudah baik tp aku muskil sbb yg janji 2008 tak tunai lagi.... ini janji baru pulak...aku sbagai rakyat tak kisah asal dpt free mmg suka sgt...

Anonymous said...

Alamak...minyak petrol free??? Jap jap nk tya dulu..ni nk kira rasuah ke hadiah?? Jwb laa oii

Anonymous said...

umur 35th kebawah je,berapa liter utk setiap orang?semua jantina bawah 35th layak ke?bagi yg tiada kenderaan sendiri boleh isi kat kereta mak bapak atau yg ada kenderaan sendiri je layak,

parangpanjang said...

Assalamualaikum.
Mohon untuk pautkan blog kami http://parangpanjang.blogspot.com. Blog tuan telah dipautkan di blog kami.

Terima kasih.

antisemitic77 said...

ISAP KOTE LA MINYAK FREE !!!DUIT BANTUAN MAK AKU PN KO X BAGI LG.PUKIMAK PAKATAN HARAM.

Anonymous said...

Harga PETAI dan JERING pun xmampu nak turunkan,inikan pulak barang2yang ada kaitan dengan pasaran antarabangsa!
Cakap BOHOOONHGGGGG ni dosa PAS oiiiii

Anonymous said...

setahu aku...
selama aku lalu sana...
caltex tu kurang dapat sambutan...
elok jugak la ader promosi...
tak la bertakung minyak lelama kat situ...