Breaking News
Loading...
March 15, 2013

Info Post


Gempar, seluruh filipina hari ni gempar apabila seorang budak menunjukan wang syiling 50sen yang baru milik Malaysia yang diberikan kepadanya oleh seorang lelaki yang menaiki sebuah kereta berwarna hitam ..

Mau terkencing Kiram bila tengok budak ni pegang Syiling 50 Sen Malaysia..hahahahahhaha

Teringat aku masa Komando kita letak setem Malaysia di Kompleks Pertahanan Udara Singapura 
Di Bukit batok..

6 comments:

Anonymous said...

Lepas ni berlubanglah kepala kiram.

Anonymous said...

Gempar, seluruh filipina hari ni gempar apabila seorang budak menunjukan wang syiling 50sen yang baru milik Malaysia yang diberikan kepadanya dihadapan rumah Kiram.
Duit 50 sen itu diberi oleh seorang lelaki yang menaiki sebuah kereta berwarna hitam dan mengambil gambar rumah Kiram dari Jarak Dekat.
Mau terkencing Kiram bila tengok budak ni pegang Syiling 50 Sen Malaysia..

Anonymous said...

Hati-hati ini juga boleh di katakan rancangan jahat US. Siapa tahu bila kiram mati filipina tuduh malaysia. Jadi konflik lagi besar. Wujud ketidakstabilan di rantau ini. Ini juga niat kuasa besar dan anwar.

usin said...

jahatnya us tidak serang negara lain secara direct. dalam kes ini mungkin us akan gunakan filipina sebagai kambing hitam dan selepas itu malaysia akan dijadikan lauk. wisma putera, sila perhatikan pergerakan dari selatan semananjung. jangan sampai terleka...

Anonymous said...

semua kita bertangungjawab menjaga maruah dan kedaulatan negara ini , semua kita berperanan sebagai penglima ..sebagai askar dan seba gai hulubalang negara ini, masing2 kita ada peranan dan ada sumbangan , terpulang pada ilmu dan bahagian masing2 ...

negara ini dalam bahaya, segala kemungkinan boleh berlaku pada bila2 masa ...jangan terlalu leka dan lalai ,

Anonymous said...

Peliwat...sorang ni...bangun pagi..dah terpakai kondom yg terpakai..hanyir lagi....lagi hebat..!