Breaking News
Loading...
March 4, 2013

30 comments:

Anonymous said...

GUna jer kelengkapan moden atm yg ada..bila lg nk try semua itu.bkn prokasi tp rasanya kita terlalu berlembut sampai sebegiini jadinya.awal lg kiita dah musnah musuh itu tak perlu berunding utk keselamatan negara nanti lepas ni musuh2 negara ambil kesempatan

Anonymous said...

Lain kali, bertegas. Bgi pengajaran yg MAlaysia x kan bgi muka kpd geng2 sulu ni.

Anonymous said...

Sepatunya apabila konfilk ini bermula, ATM dgn segera dihantar kesana dgn segala kelengkapan & mengawal ketat perairan, buat intipan dan mengawal kampong2 yg terlibat untuk menghadapi segala kemungkinan. Kita bukan berdepan dgn penjenayah atau gangstar atau perompak, tapi FIGHTERS yang tahan lasak yg sangat mahir.

Anonymous said...

lepas ni semua org sulu yang ada kat sabah anto balik je . nyusahkan org .

Langsi said...

Tentera Sultan Sulu yg masuk menceroboh... lengkap bersenjata dgn M16 dan roket launcher kabarnya. Tapi KERAjaan UMNgOk Be-eNd hantar polis je? Takat peserta BERSIH dan HKR... boleh la korang gertak dgn teargas dan semburan air lada. Sebab tu tak pasal2 6 orang tombang...ape la punye BaNgang Menteri2 Msia, PM dia lagi Bapak punya BeNgap!

Lenkali awal2 lagi la hanto Tentera... baru cantik. Dah masuk minggu ketiga pun tak selesai. Kalo nak selesai panggil je CheDet si MahaFIRAUN tu... dia settle mudah je, bagi IC!

Muahahahahahahahahaha....
UMNgOk Be-eNd...ape pun boleh!

ABU - Asalkan Bukan UMNgOk...Be-eND!

mat sabun wangi said...

ini lah pencacai pakatan haram. Siapa yang jemput penjenayah tu ? Kan pembangkang. Pencacai macam ko ni lah termasuk dalam pakatan pengkhianat negara.

anti lgbt said...

Si Langsi tu memang penyokong penjenayah sulu tu. Patutnya dia pun kita nyahkan dari bumi Malaysia ni. Ini lah SI KITUL caman moden. Betul tak Langsi ko ni pengkhianat ?

1malaysiakini said...

atm nak serang but cyber trooper kita dah menang.. :)
terbaru website sultan sulu.com kena hacked
http://1malaysiakini.wordpress.com/2013/03/04/website-sultansulu-com-berjaya-di-hacked-oleh-rakyat-malaysia/

Anonymous said...

Ade lagi yg bagi pendapat bengong macam tu....Otak duduk kat kepalo lutut ko..???

Lungsi ngokkkk

Langsi said...

Anon 3:30pm... kelengkapan moden? Muahahahahahahahaha...

Nak pakai kapal selam? Tok NajisNazak nko beli Kapal-TokLeh-Selam... tak bayo duit komisen plak tu!

Nak pakai C4? Dah pakai kat AlHantuya, kang keluo kan C4 lagi... takut terbongkat rahsia!

Nak pakai jet F15? Jenuh start jet tu... tak hidup2 rope2nye tak berenjin!

Nak pakai Scorpene? Negara lain keluao duit berjuta2 dapat beli seguni helikopter Scorpene... Msia belanja beratus juta dapat beberape biji je....!

Kalo camni... kenape tak guna puak2 PERKASA je yg sanggup mempertahankan tanah air sampai berputih tulang! Pastikan Tok Ketua PERKASA tu nanti tak demam atau bersembunyi dlm kain bini plak nanti!

Jgn lupa minta Tok Hi-she-hammudin tu bawak sama keris telanjang...

Hidup Melayu... pertahankan tanah air. (Mana pulak puak2 Indon, Bangla, Nepal, Kemboja, Vietnam, Pilipin ni... PRU13 dah dekat ni, IC banyak lagi nak bagi ni!)

ABU - Asalkan Bukan UMNgOk...Be-eNd!

Anonymous said...

hahah....terserlah kebodohan langsi..hehe...kesian nya

Anonymous said...

Scorpene helikopter? Hehehehe.. hallo.. baru celik ke dik oi?

Anonymous said...

Woii Langsi..

Puaskanlh hati ko dgn meraban meroyan x tentu hala cam org GILA.!!!

Dh countdown dh pun..Ko tggu jer laa..Jangka hayat korg PENIPU RAKYAT akan terkibur SEHINA-HINANYA.!!!

INSYA ALLAH..ALLAH BERSAMA UMNO/BN.!!
Bukan takbur, tapi itulh realitinya..

PR akan berkubur tanpa nesan..ditanam dgn penuh kehinaan.!!!

Anonymous said...

Harini LangSIAL telah dikesan MEROYAN MERABAN dlm banak blog2 yg pro krjaan...

Biarkan dia nikmati hidup yg sesingkat kepala otaknya berfikir..

Kihkihkih...

Kantoi..kantoi.!!!

Servant of God said...

Langsial nih pi mana pun buat perangai cam gampang laa

akuengkaukita said...

aku melayu atas pagar..LangsiAL buat aku nak termuntah.

Anonymous said...

Langsi kata Scorpene tu helicopter, gila babi punya bodoh cai2 anwar nie...

q0l0p said...


Langsi nie.. ini lah pemikiran am pembangkang, tak paham bahawa bagi sebuah kerajaan yang bertanggungjawap,dalam apa keadaan pun mesti ada ada tatacara, susurgalur dan aksi perundangan yang perlu di ambil kira. Tak tau la kalu dorang ni memerintah..., cacmerba la jadinya dengan mat sabu jadi menteri KDN... mahfuz jadi menteri pertahanan!

Dalam gambar gambar tu, nampak macam Hisham dan Zahid naik satu flight. Dalam keadaan begini dua menteri berpotfolio utama, PERTAHANAN dan KESELAMTAN DALAM NEGERI naik satu flight!!! ADC diorang tak belajar pergerakan keselamatan ker? atau menteri2 ni main langgar protokol pergerakan keselamatan??

Anonymous said...

kesiannnnn si LangSial ni .....kesan kena jubor bertahun tahun, otak dah x boleh fikir dgn rasional..... kesiannnnn...

Anonymous said...

Lu Langsi Lu Si..............AL

Anonymous said...

hahaha "helikopter scorpene" betapa gelapnya minda.....

akuengkaukita said...

kesan kena jubor bertahun tahun?? hahaha...

Anonymous said...

be end bergumbira ketika malysia dilanda musibah
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151768763098452

Anonymous said...

Mana tak berundingnya.semua pemimpin kesultanan sulu jd tetamu khas perhimpunan agung umno 2012.sultan sulu juga ahli umno. Lu org fikirlah sendiri....

Anonymous said...

Iskhh.. mcm terbau najis kt sini..

Anonymous said...

Kalo tak bodoh xkan dia puja anuar tu...

Anonymous said...

Najis...bau langsi la. Sbb dia pencuci najis sultan sulu.

rashid al-buana said...

bro sham ckmm bawak menantu jalan-jalan ke lahat datu apa kejadahnya? apa position menantu dia dalam PDRM atau ATM? apa ckmm ingat ini famili day ke?

menantu ckmm di gambar kedua nampak kepala sikit baru turun dari C130.

Anonymous said...

WEI APASAL MENANTU HISHAMUDIN ( FOTO KE 2 ) ADA DALAM PENERBANGAN NI ?

DIA ANGGOTA ATM KE ?
DIA POLIS KE ?

SETAHU AKU DIA MENANTU HISHAMUDIN JE.

Anonymous said...

Pencacai haram PR langsi at tu mau kita hantar dia ke Kg Srijaya tu biar Sulu sembelih baru tau.. tkpun ikat bawah pokok nangka yg man penduudk kg tembak penjenayah Sulu tu..ikat dgn LANGSI haram jadah tu ssekli..lepas tu suroh Pork Nik Najis smyg.. Nik Najis tlh anto LNGSI laknatullah ini ke sorga PAS!!