Breaking News
Loading...
March 29, 2013

Info Post
Doa ape bang non, doa tolak bala ker...???

Kalau dulu anwar pernah kata dia menyokong segala usaha melindungi keselamatan negara israel “I support all efforts to protect the security of the state of Israel”

Kini setiausaha agung pkr pula kata "israel pun tak sejahat itu" merujuk kepada pendedahan video seks terbaru anwar dengan seorang lelaki...

Sorang kata sokong usaha nak lindungi keselamatan negara israel dan sorang lagi kata israel tak jahat, perghh... macam ada deal je dengan negara yahudi laknatullah tu...

4 comments:

Anonymous said...

http://tunhisyamuddin.blogspot.com/

Langsi said...

Ape la BaNgang bebeno puak2 UMNgOk Be-eNd ni... tak gheti bahasa ropenye!

kalo dah memang parti buat fitnah... memang kesukaannya ambil kata2 org separuh jalan je mengikut nafsu fitnah mereka!

Ape yg Saifuddin maksudkan... "sehina-hina, sekeji-keji dan sejahat-jahat Yahudi pun...tak sampai melakukan perkara terkutuk yg dibuat oleh UMNgOk Be-eNd!"

Bermakna sememangnya UMNgOk Be-eNd lebih hina' lebih keji dan lebih jahat dari Yahudi...memang pun sebab dah dapat khidmat nasihat dari APCO Yahudi!

Anonymous said...

APCO ada 2.... ko maksud yng mana satu.... google lagi bhai... jangn tunjuk kebodohan kat blog orng..

Langsi said...

APCO kompeni Yahudi la Ngang... yg jadi penasihat UMNgOk Be-eNd.

Buat2 tak tahu plak Ngai ni...Ngap betul!