26 April 2013

PRU 13: Wohhh... Rupenye Nurul Izzah Kenal Rapat Dengan Pelakon Porn Ini...


Kan aku dah kata, anak cina pelakon porn tu bukan suka-suka nak buat benda macam nie kalau tidak ada orang yang arahkan...

Nah sekarang dah terbukti memang confirm arahan untuk mengaibkan bn datangnya dari pemimpin pakatan...

Apa kaitannya pelakon porn itu dengan izzah...???

Korang boleh nilaikan sendiri...

tulisan aku mengenai pelakon porn itu klik sini..

4 comments:

Anonymous said...

confirm nurul atau pkr yang arahkan vivian buat macam tu, tah berapa la anak cina tu di bayar

Anonymous said...

hang ingat nurul izzah tu bodoh ke nak buat projek ambil gambar bersama pulak...bodoh piang mcm hangpa....

Anonymous said...

nampak clear gambar edit...piiiiraaa bn sudah goyang guna taktik kotor...tv123 789 alhijrah tak cukup support ke...

Anonymous said...

hah? mamat kat atas ni. tiba2 kata edit. Piiiiirraahh....gambar yg sama, bila PR tunjuk ini gmbar real. Bila BN tunjuk, jadi edit plak...