Breaking News
Loading...
May 20, 2013

Info Post

Seperti yang di ceritakan oleh wartawan madzidul dalam laman webnya...

Aku tengok air asia nie seolah-olah tidak boleh di ambil tindakan, aku pun tak tau kenapa, tapi air asia sudah banyak lemak sekarang nie, dah la hutang dia dengan malaysia air ports berhad pun tak mampu dia nak bayar...

Apa pun inilah perangai air asia, aku betul-betul sakit hati dengan cerita yang disiarkan oleh madzidul ini, cuba korang bayangkan kalau ianya berlaku pada anak dan isteri korang...

Harap kerajaan kalau boleh sound sikit air asia nie, makin hari makin berlagak perangai mereka nie...

Opps aku lupe, ceo air asia x, azran rani omar tidak mahu meminta maaf kepada utusan maka dia mengalihkan iklan air asia kepada beberapa laman web pembangkang seperti di bawah...



3 comments:

Anonymous said...

Den dah bertahun2 tinggalkan Air Asia ni, penipu! Boli insurance bill nak claim tak bayar, time table sentiaso delay, omak kau la!!!

Anonymous said...

kita boikot air asia pasal tony tu tak reti cakap melayu.

Anonymous said...

KEPADA MANUSIA DAN ORG KAYA2 DDI MALAYSIA YANG ..RASA DIRINYA KAYA SEDARLER...TOLONGLER BANGSA MELAYU SENDIRI, SEPERTIMANA CINA MEMPERKUATKAN BANGSA ... LIHAT KE DALAM DIRI... BETAPA HINANYA BANGSA ...BILA ..MANUSIA BERDUIT DAN ADA RUPA DIPANDANG MULIA DAN YANG MISKIN DIPANDANG HINA...BUKAN IMAN DAN PEKERTINYA...ITULAH HAKIKAT DUNIA HAMPIR KIAMAT ..FIKIRKANLEH...

SAPA YANG BAGI TONY KAYA...SEDARKAN2 LEH...SEBAB YANG BERKUASA MASING - MASING ADA KEPENTINGAN...SEDARKANLEH YER