Breaking News
Loading...
May 8, 2013

Info Post

Mata sepet menghina Islam, dalam facebook simon chong, terang-terang dia tulis "fuck the islamic goverment" "i hate the muslim goverment"

So apa cerita mangkok-mangkok melayu dalam pas dan pkr, terang-terang cina mata sepet tolak kerajaan islam, terang-terang cina tolak kerajaan muslim, takan itu pun korang nak sokong lagi cina-cina pukimak tu...

10 comments:

Anonymous said...

ini adalah red been army

anak kedah said...

Terbalik jalur gemilang pun kita diam lagi, hina jalur gemilang pun kita diam LAGI HINA ISLAM PUN KITA DIAM LAGI biasa le melayu ...banyak beradat dan bersopan...

Anonymous said...

Mereka buat serangan agresif pelbagai sudut, kalau Barisan Bumiputera tidak counter attack secara agresif juga, penyokong turut jadi lemah, fed up, sehingga ada yang berpaling dan itu yg mereka mau.

Anonymous said...

Nak buat camna melayu pas pkr dah tunduk ngan dap.dah tsrima duit dap kot.aku nak tengok pas jgn jadi bacul serah kerusi kat pkr. Pkr penuh ngan pemimpin liberal yg disukai dap

Anonymous said...

mangkok taik camneh xpulak kene tangkap ye....

Yg neh terang2 mghina Islam..

Anonymous said...

mangkok taik camneh xpulak kene tangkap ye....

Yg neh terang2 mghina Islam..

Anonymous said...

Sila tubuhkan Syarikat Binaan 1 Malaysia ( SB1M ) ,yang menguruskan bahan2 Binaan dengan harga murah, dengan itu tiada lagi orang tengah kaut untung..Rumah akan jadi murah dan seluruh RAKYAT BN mampu milikinya ( Rakyat PR biar terus bercemolot dengan DAP untuk bantuan )..lagi satu kerajaan bina sendiri Rumah 1 Malaysia bermajoriti melayu dikawasan CINA... dengan ini mengurangkan jurang KAUM.

Anonymous said...

Simon chong,,pls go on stage and say..Fuck islam moovement..I will give you a bloody nose..First and foremost you are Pls fuck your mother first then your sister,then fuck your father asshole then your grandmother cibai..Fuck you simon chong.

Anonymous said...

Kerajaan diminta melakukan operasi Pematuhan dan Perlesenan keatas premis perniagaan Cina yang berdaftar ..manakala Premis Haram hendaklah dimusnahkan sebagaimna yang dilakukan Oleh Lim Guang ENG di Pulau Pinang..kita contohi tindakan beliau

Anonymous said...

sudah tiba masa perniagaan bumi putra di perluaskan dan harap rakyat melayu jgn irihati kalau mereka kaya raya..kita harus banga dan juga bisnesman bumiputra harus jadi dermawan.