Breaking News
Loading...
August 6, 2013

Info Post

UMNO selangor buat lawak, shukur idrus di berikan tanggung jawab untuk menjaga media sosial, satu soalan aku pada timbalan pengerusi perhubungan umno selangor itu, dia paham ke apa benda media sosial tu...???

Shukur gagal dalam menjalankan tanggung jawabnya di peringkat negeri, semasa dia menjadi ketua penerangan umno dulu pun, kegagalannya sudah terserlah, ini pula di letakan menjadi ketua jabatan media sosial...

Akaun twitter pun dia tak de, nak jaga media sosial apa kebendanye... 

Sebelum aku lupe, satu lagi pesanan aku pada shukur, tolonglah update laman web umno-selangor.com tu, pasal posting terakhir dalam laman web tu bertarikh 18 okt 2012, shukur kena paham, laman web pun salah satu cabang media sosial, maka bila dah jadi ketua jabatan media sosial, maka laman seb umno selangor pun termasuk juga dalam portfolio shukur...

2 comments:

Anonymous said...

setuju bro, lepas tu kalau buat program asyik kat kampung setia je, mentang-mentang la rumah dia dekat situ.

Anonymous said...

Ajak dia ke seksyen 15 shah alam, belanja beli buah kat apek depan public bank tu lg baik..