Breaking News
Loading...
September 11, 2013

Info Post
Aku tak pasti sama ada kesilapan ini di sengajakan atau tidak, tapi ini cukup memalukan, kalau perkara ini terjadi pada stesen tv swasta, aku boleh pejam mata, tapi ia berlaku pada stesen tv milik kerajaan...

Hairan... takan lah orang yang di tugaskan untuk menyediakan grafik untuk slot berita ini tak pesan akan tulisan yang menghina pasukan polis itu atau dia buat-buat tak perasan...

Apa pun pihak kementerian penerangan melalui menterinya dan pihak rtm perlu memohon maaf secara terbuka kepada pihak pdrm dan kdn atas perkara yang berlaku...


9 comments:

Anonymous said...

suruh minta maaf saja ker

Anonymous said...

Agen2 RBA, PAS, PKR, DAP ada dimana2 dalam jabatan2 kerajaan...DS Najib pun bela apatah lagi menteri2nya yang lagak macam bagus, bukan ker kj pub bela cina sial dalam jabatan dia...g mampus la BN

Surrhead said...

DET.....senang kan?? salahkan sesuatu yg telah dimomokkan??? RBA....okok...hoi, tak pernah terpikir ke yg kemungkinan org yg buat editing ini pemalas, main ambik copy&paste jer, tanpa "double check"....kalau RBA (tak pasti dgn kesahiannya) punya kerja, confirm mlm tadi pun dah kena buang. lagipun, mesti RTM boleh trace siapa yg bertanggungjawab bab penyediaan slide itu,bongok...tak per la, ko "carry on spinning" sebab, ramai anon kat sini yg bebal dan makan semua bulat2

Anonymous said...

Ini sebab ada PENGGANAS REB BEAN KURAP/GENG KONGSI GELAP menyusup masuk RTM! KDN tolong ambil tindakan atas JENAYAH KEGANASAN SIBER ini c- mesti boleh dpt. kesan siapa si DAJAL yg. buat angkar MENGHINA PDRM BERJASA dan Raja-Raja Melayu kita!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

Anonymous said...

Woi SIALhead, lu ini asyik baca PORNO LUCAH aahhh - sebab itu agaknya lu ni BANGANG sgt, mcm KERBAU KURAP!

Surrhead said...

carutnon....porno, kerbau kurap, bangang??? itu jer i dpt tangkap, fail la lu...

Anonymous said...

Woi SIALhead, tak habis-habis lu mahu tutup MULUT aku, Melayu/Islam! Sebab itu perangai lu mcm BABI GILA SEKS, asyik mahu MENCARUT pd. umat Islam/Melayu/UMNO!

Surrhead said...

http://www.malaysiakini.com/news/240889

RTM gantung khidmat individu silap siar logo PDRM.....DET...DET....tolonglah, henti sebaran fitnah sebegini,memalukan, pastu ngaku Islam la/ Melayu la....tak tau ler nak ckp apa lagi...

carutnon, ko pulak, daripada lahirkan ko, bapak ko patut lancapkan buang ko masuk longkang jer...lagi memalukan..

Surrhead said...

DET...dgr tak....http://sozcyili.blogspot.com/2013/09/rtm-tersilap-lagi-salah-sebut-nama.html

kakakakaka.....RTM mmg dah anti-prdm...RTM adalah RBA...apamacam, ok tak "observation" ni?