Breaking News
Loading...
October 31, 2013

Info Post
Orang kata noh nie lawyer, tapi kalau benar dia lawyer takan lah fasal dalam perlembagaan umno pun dia boleh salah...

Sebelum ini noh omar yang pernah melantik dirinya sendiri sebagai pengerusi umno selangor, mendahului pengumuman yang di buat oleh najib...

Ok apa yang aku maksudkan dengan noh omar salah fakta tu... korang tengok dokumen di bawah....

Nak lagi jelas korang klik sini atau sini cerita detail ada dalam web nie.


11 comments:

Q-ri said...

Tukar org lain la

Anonymous said...

Setuju bro. Noh dah rahai dah. Bagi la pulak orang muda yang tadbir selangor. Sohaimi shahadan sahaja wakil selangor dalam mt. Bagi je la dia.

Anonymous said...

Umno selangor belum sedia berubah... tu pasal susah nak menang PRU kat selangor...

Anonymous said...

Betul bro. Macam mana nak berubah semua yang bingai-bingai masih berkuasa dalam umno bahagian. Percayalah kalau tua-tua bangka tu masih berkuasa sampai khiamat la umno takan dapat perintah balik selangor.

Anonymous said...

Ramai exPKR dilantik dalam AJK Bahagian di Selangor sekarang...Gerenti PRU14 putih mata sekali lagi.

Anonymous said...

Daripada sohaimi Saharan baik org lain la...dia in kan anak didik noh Omar...Tanya dio apo dia buat d mecd & Pemuda umno....

Anonymous said...

Hanya ALLAH SWT yg. dpt menolong kita dr. MALAPETAKA tak habis-habisan ini sebelum TERLAMBAT!
Akibat PENGKHIANATAN Islam/Melayu LIBERAL, Malaysia sbg. NEGARA ISLAM dan umat Islam/Melayu, diPAKSA TAKUT dan TUNDUK pd. PENDATANG SAMSENG Cina/Bukan Islam! Lihat
PEMBERI rasuah dr. PENJENAYAH Cina yg. ganjilnya tak pula dihukum atau dihukum amat ringan, lihat di http://www.utusan.com.my/utusan/Mahkamah/20131030/ma_06/Bekas-Ketua-Pengarah-Imigresen-dipenjara-6-tahun

Ini termasuk sekoq Cina lagi, juga PEMBERI rasuah sampai berjuta, kat Johor baru-baru ni, penjara hanya 1 hari! ; Dan lihat juga perniagaan PELACURAN disyaki syarikat Cina (kenapalah akhbar tak MENDEDAHkan nama syarikat yg. terlibat dlm jenayah) yg. asyik TERLEPAS, di
http://www.utusan.com.my/utusan/Jenayah/20131026/je_11/Pusat-hiburan-degil-diserbu-lagi-52-GRO-Vietnam-ditahan

Dan syarikat.Cina, termasuk lori-lori syarikat. Cina yg. disyaki banyak menyebabkan kemalangan ngeri di jalan raya/industri, yg. MAJORITI mangsanya, umat Islam/Melayu, termasuk pekerja asing Islam – apa hukuman utk. syarikat-sy ini dan apa jenis pembelaan pd. mangsa dan kelurag mereka (jadi mahukah kita Menteri Pengangkutan dr. DALANG DUA MUKA parti Cina MCA - lihat di http://www.utusan.com.my/utusan/Jenayah/20131028/je_15/Pekerja-Indonesia-maut-jatuh-dalam-mesin-proses-batu (pekerja/pelajar asing Islam juga disyaki makin diSASARkan pekerja/pelajar Bukan Islam yg. anti-Islam, dlm. jenayah pembunuhan, samada di tapak industri atau di luar)! Kenapa tak dengar lansung NGO Islam mahupun KETUA PEMUDA UMNO LIBERAL, pertahankan hak warga asing Islam yg. MISKIN ini (kalau tak miskin, takkanlah sanggup jadi KULI terutamanya kpd. Bukan Islam, jauh merantau dr. keluarga) demi memperjuangkan konsep dan budaya persaudaraan dan perpaduan Ummah yg. berlandaskan Syariat Islam – lihat di http://muhammadrizkiramadana.blogspot.com/2013/05/konsep-ummah.html, KONSEP UMMAH, Muhammad Rizki Ramadana, 1 Mei 2013?

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Anonymous said...

PEMBETULAN:

Hanya ALLAH SWT yg. dpt menolong kita dr. MALAPETAKA tak habis-habisan ini sebelum TERLAMBAT!

Akibat PENGKHIANATAN Islam/Melayu LIBERAL, Malaysia sbg. NEGARA ISLAM dan umat Islam/Melayu, diPAKSA TAKUT dan TUNDUK pd. PENDATANG SAMSENG Cina/Bukan Islam! Lihat
PEMBERI rasuah dr. PENJENAYAH Cina yg. ganjilnya tak pula dihukum atau dihukum amat ringan, lihat di http://www.utusan.com.my/utusan/Mahkamah/20131030/ma_06/Bekas-Ketua-Pengarah-Imigresen-dipenjara-6-tahun

Ini termasuk sekoq Cina lagi, juga PEMBERI rasuah sampai berjuta, kat Johor baru-baru ni, penjara hanya 1 hari! ; Dan lihat juga perniagaan PELACURAN disyaki syarikat Cina (kenapalah akhbar tak MENDEDAHkan nama syarikat yg. terlibat dlm jenayah) yg. asyik TERLEPAS, di
http://www.utusan.com.my/utusan/Jenayah/20131026/je_11/Pusat-hiburan-degil-diserbu-lagi-52-GRO-Vietnam-ditahan

Dan syarikat.Cina, termasuk lori-lori syarikat. Cina yg. disyaki banyak menyebabkan kemalangan ngeri di jalan raya/industri, yg. MAJORITI mangsanya, umat Islam/Melayu, termasuk pekerja asing Islam – apa hukuman utk. syarikat-sy ini dan apa jenis pembelaan pd. mangsa dan kelurga mereka (jadi mahukah kita Menteri Pengangkutan dr. DALANG DUA MUKA parti Cina MCA) - lihat di http://www.utusan.com.my/utusan/Jenayah/20131028/je_15/Pekerja-Indonesia-maut-jatuh-dalam-mesin-proses-batu (pekerja/pelajar asing Islam juga disyaki makin diSASARkan pekerja/pelajar Bukan Islam yg. anti-Islam, dlm. jenayah pembunuhan, samada di tapak industri atau di luar)! Kenapa tak dengar lansung NGO Islam mahupun KETUA PEMUDA UMNO LIBERAL atau dr. PAS, pertahankan hak warga asing Islam yg. MISKIN ini (kalau tak miskin, takkanlah pekerja asing Islam sanggup jadi KULI terutamanya kpd. Bukan Islam, dan jauh merantau dr. keluarga tercinta) selari dgn. dgn. konsep dan budaya persaudaraan dan perpaduan Ummah yg. berlandaskan Syariat Islam – lihat di http://muhammadrizkiramadana.blogspot.com/2013/05/konsep-ummah.html, KONSEP UMMAH, Muhammad Rizki Ramadana, 1 Mei 2013?

Makcik Sambal Belacan.

Azahari Rahman said...

nk suruh najib setelkn ke nih..

Anonymous said...

Harapnya Ustaz Dr. Fathul Bari akan berjuang menentang PENGANIAYAAN pelbagai ini, melalui perlantikan beliau dlm. Exco Pemuda UMNO, serta Ustaz Kazim Elias – kita perlukan golongan ulama TULEN yg. BERANI menentang MUSUH Islam/Melayu dgn. LANTANG, dlm. UMNO maupun PAS!

Makcik Sambal Belacan.

AkuPunTakFaham said...

Tiada salah fakta. Sila baca ulasan saya