Breaking News
Loading...
October 9, 2013

Info Post

Encik khairy, saya sekadar nak bertanya

Kenapa warna font itu mirip warna pkr?

Tidak adakah warna lain dalam dunia ini kenapa warna mirip bendera pkr juga yang di pilih...?

Betul warna itu bukan hak mutlak pkr tapi susunan warna itu cukup mirip kepada warna bendera pkr...

Kenapa ya encik khairy pilih warna itu...???

12 comments:

Anonymous said...

sbb saya lah yg berlari2 memberi passport kepada ikon saya aljuburi...

Anonymous said...

Ohh bergitu ceritanya ya.

Anonymous said...

Sebab poster ni Malaysiakini (towkay lama Regina Lee)yg tolong buat.

Lagi pun saya ni lebih layak jadi ketua pemuda pkr

UMNO ni rasislah ... asyik sebut MELAYU ... MELAYU ....
Malulah saya nak perjuangkan agenda MELAYU ... nanti geng PKR & DAP chop saya ni rasis ler ...right wing ler ...eeeeiiii segannye !!!

Anonymous said...

No komen. Hehe

Anonymous said...

Tau xpa. Hehe

Anonymous said...

Mr populis, liberal, klon AI... Ramai org muda sokong dia... Tp undi lain... Nk popular diri jer

Anonymous said...

Sebab senang kalau kalah boleh lompat pi pee gay rah...

Anonymous said...

Wah wah ,hari hari,hari KJ masuk media cetak maya.
ada saja campurtangan KJ sarawak bolasepak,sepak takraw,kes rogol SUKMA,hoki mat saleeh trainer coach,basikal,BAM,FAM , maklumlah nak kekal KP.Hebat,KJ guna
Reginnalah,guna pejabat sumber KBS,duit rakyat untuk promosi KJ.
Saya minta keadilan. Wang duit rakyat (Bukan deddy kasi) no way guna untuk kepentingan peribadi.
Ini antara 100 dalil mengapa KJ tidak layak menduduki apa apa jawatan dalam UMNO atau kabinet.
Sudah 153 hari berlalu , umum kenal hala tuju nafsu angan2 dan rangkaianya.
semua di atur olih reginnalah penyokong dap,api dalam sekam.
sekam di biyaai umno melalui kj.
ASALKAN bukan KJ
Tolak kj.Tolak kj.Tolak kj = tolak Ajib GOR GONG
Kita perlu PM Baru.
Bukan twitter champion di sans francisco,bali,brunei.
Perlu apa kita bagi peluang orang putih belasah duit khazanah ?
Ah Jib dabik dada msia ada macam2 laman media portal eGOVT dan saluran komunikasi world class. gor
gong).
Perluke pejabat di jauh jauh jauh ?
Nak buat hideout ke? Playground? Rumah santai?Private mess.
Ada orang kata KJ tu Intelligent.
Dia punya intelligent dari osmosis bukan natural ,sebab dia
oxon,liberal,moderate,SIL,dan 40 tahun dulu bapa nya kerja dengan
KBS(dulu nama apa ya )ada reginnalah,
cover boy majallah GQ,pandai tulis surat kapada majallah economist
UK,ada sahabat rapat Pork chop jason jonathan, sahabat AA Tony FFFF,dan peminat nya nombor satu semenjak dari 7.05.13, adalah Lim kit siang,yang kerap minta ah jib gor gong kasi sama KJ jawatan tinggi,tinggi,tinggi
Yang paling utama sekali, sebab KBS ada bajet 789.000.000(RM) untuk di agihkan, untuk 19 jenis sukan ?
KJ lupa kita hanya ada 25 juta rakyat malaysia tulin.Tak bolih pakai 4 juta Pati dan expatriate dan PR status naik kan sukan ke taraf dunia?Rakyat Malasyia bukan 28 juta, yang wong chun aka Bodoh punya cina beng cinion tongkang turun Star editor.
Apa perlu kita taraf dunia untuk sukan ?
Jadi High Income nation pun terkial kial .
50 % daripada 25,juta penduduk di bawah umur 23 tahun,yaani 12 juta.
Kita punya unemployment rate 3 %.
KJ ,elok lak cari perluang perkerjaan untuk jutaan rakyat Malaysia, dari sibuk buat kertas kerja Sports University.
Jangan lupa KJ, negara kita tempat 4 juta orang asing,pati,expatriate,orang
bukan rakyat malaysia,MYkad Merah cari makan dengan ehsan rakyat
Malaysia menterkedrah subsidi!
Ingat!Tak perlu ENDLESS POSSIBILITIES sebagai teras
dan pletform high income nation dan the best is yet to come .
Apa guna laungan Endless Possibilities ,liberal, global movement of moderates,wasatiyah,centrist ,world view lah.
kita tolong jutaan belia yang perlu pembelaan.
Kita perlu perdana menteri baru.
kita tak mau slogan demi slogan.
kita tak mau konsultan.
kita mau idris jala keluar.
kita tak mau pemandu.,tutup aje.
Tolak Ah jib = tolak kj.
Kita tolak Ah Jib kerana sudah jual melayu kapada Presiden Xi PRC, hanya untuk membagga kan diri nya ,anak tun razak,TUN RAZAK EXchange,kerana,mengiktiraf PRC.
Kj sudah canang awal,umpan rasuah pada penyokong nya,mereka akan di
bawa world class free junket ,pakai duit rakyat,nak pujuk rakyat imigran
diaspora malaysia pulang (?)
KJ Ostolia tak payah pergi ,Cina semua lari balik dah..Kalu macam itu buat apa TalenCorp ? Atau nak ambil alih talenCorp ?Kamu nak macam Ah Jib Hinakan 1.4 juta pekerja kerajaan,kasi Zero Kerja,dan dapat gaji.Kasi Konsultant jutaan RM.Kasi
Pemandu Jutaan RM.apa dapat Endless possibilities.
Kj terlalu mudah nak ole ole duit,sebab bukan duit sendiri,(FIL ?),pakai jet perbadi yang di beli olih khazanah untuk FIL ?
Memang sahih KJ amal selaku klon Ah Jib:
1.Endless Possibilities.
2.The High Income Nation.
3.The best is yet to come.
4.political transformation Ah Jib gor gong aka sahabat jimmy choo the cobbler, bapak kucing,bapak sekolah vernakular,bapak dong zhong,bapak sekolah foon yew high skool,bapak nazifudin,bapak saifudin temerloh
kalah ,dapat gaji CEO GLOBALMODERATES Movement.
Ah Jib Gor gong masih degil mau kan TTPA.
Taraf Ah Jib sekadar lemang rendang halwa maskat aja,
arjuna waspada
chnagkat lobak

Anonymous said...

Puak PENYAMAQ Bukan Islam disyaki dr. puak Kristian Zionis DAPBangkai/PKR, sedg- mempergunakan sbg. senjata DAJAL mereka, golongan Melayu/Islam LIBERAL, dlm PAS/UMNO utk. MEROSAKKAN perjuangan amat BERANI Islam/Melayu, terutamanya lawan MUSUH-MUSUH Islam/Melayu!

Kerana si liberal ini sudah TAKSUB dgn "demokrasi/hak asasi" SAMPAH si Barat-Zionis! Kononnya falsafah, budaya dan undang-undang Barat-Zionis yang 'terbaik' - pala hotak si KAPIR SYAITAN Barat-Zionis PENIPU ini, di mana gaya hidup mcm. BINATANG BUAS-PENGIKUT-SYAITAN, yg. rakus MEMUJA wang, kebebasan seks termasuk homoseksual/pelacuran/pornografi/kehamilan luar nikah-pengguguran anak (termasuk kanak-kanak)/bertelanjang-beraksi lucah dpn. awam, dadah, alkohol dan perjudian dsbnya - akan terus MENJAHANAMkan akhlak, akidah dan tamadun umat Islam/Melayu!

Lihatlah KEHANCURAN tamadun Barat akibat falsafah/budaya/undg-undg LIBERAL mereka, terutamanya hak asasi kesamaan (terutamnya pd. perangai buas mcm. pengikut SYAITAN) cthnya Sweden yg. baru keluarkan undg-undg DAJAL di mana onani/melancap (masturbation) sah di tpt. awam, termasuk dlm. bas/taman/pantai dsbnya (lihat di http://www.huffingtonpost.com/2013/09/18/public-masturbation-legal-sweden_n_3949742.html).

Dan di Jerman pula, MEROGOL HAIWAN adalah sah dlm. undg-undg di akhbar (anti-Islam) di http://www.dailymail.co.uk/news/article-2352779/Bestiality-brothels-spreading-Germany-campaigner-claims-abusers-sex-animals-lifestyle-choice.html). Dan di UK pula, lihat lelaki tukar jantina ini asyik berbasikal/berjln dsbnya, dgn. mendedahkan buah dada ‘wanita’nya di tempat awam – wanita/lelaki hampir telanjang/telanjang terus di tpt. awam, adalah. sah dlm undg-undg Britain (di http://www.dailymail.co.uk/news/article-2437092/Privates-parade-Transsexual-topless-equality-activist-caused-big-bust-riding-bicycle-barbecuing-cutting-grass-half-naked.html atau http://www.dailymail.co.uk/news/article-2442382/The-Queens-estate-reverses-ban-nudists-famous-beach-imposed-complaints-haven-swingers-perverts.html).

Sedangkan umat Islam di Barat tak pula mahu diberikan hak asasi kesamaan, asyik dihina bila mahu memperjuangkan kesucian akidah-akhlak mereka, termasuk bila mahu memakai tudung, kelihatan alim dsbnya, juga guru-guru KAPIR yg. mahu MENJAHANAMkan sekolah-sekolah Islam – lihat di http://www.dailymail.co.uk/news/article-2424241/Islamic-schools-Britain-forcing-girls-young-11-wear-face-veils.html dan http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2440816/The-devoted-teacher-quit-Muslim-school-told-THIS-outfit-indecent.html .

Lihat juga drama/filem Hollywood Barat-Zionis, makin mempamirkan budaya Kristian (termasuk pemakaian salib terutamanya drama-drama patriotik termasuk drama polis) atau kebebasan seks/pornografi, tetapi kalau lakonan umat Islam, asyik dihina sbg. teroris, apalagi bila memakai tudung.

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).


Anonymous said...

Apa macam cerita permohonan KJ pinda pembelaan ditolak oleh mahkamah tinggi dan kena bayar kos pulak tu!,
kat Anuar RM5,000.....23 NOV ni, pengurusan kes saman RM100Juta diteruskan.....ego serta sombong mementingkan diri (LIBREL)ha!,tulah cakap sedap mulut je!, kan dah binasa badan...............tak pa lah!, kan wang ringgit 10x mati pun tak
habis.....
lau kalah perbicaraan nanti, cam na pulak?....
jawatan MBDS/KP kosong la ngamaknya
......

Anonymous said...

Anon 6:57pm, akibat PENGKHIANATAN Islam/Melayu liberallah, loyar-loyar/hakim-hakim SAMPAH disyaki dr. DAPBANGKAI/PKR, disyaki makin ramai menguasai sistem KEHAKIMAN/UNDG-UNDG/JPA!

Juga yg. hairannya terdpt pula peningkatan kaum Cina sampai 40, 000, dr. 20, 000 org. nak masuk JPA skrg ; tapi majoriti bukan main BENCI undi BN dulu. Sepatutnya, SPA kena berhati-hati; jgn dibiarkan diSABOTAJ oleh penyokong DAPBANGKAI/PKR, semata utk 'perpaduan' kaum dlm. SPA, sedgkan MUSUH Islam/Melayu mana mahu perpaduan!

Makcik Sambal Belacan.

Anonymous said...

Perangcangan Anuar semasa TPM dulu,dilantek orang kepercayaannya disegenap pelusuk jabatan kerajaan,
termasuk Ketua Hakim,Mejerstic serta
ATM/PDRM, walau pun kebanyakannya dah pencen, tetapi susun galornya berluasa juga waktu ini.......
kita harus berterima kaseh kepada Mantan PM yang menghidu kelicikan insan bernama DSAI ini, kalau tidak
sampai mati lah jadi PM....
inilah keburukan yang patut DSN anjakan agar Kementerian yang ada
berkepentingan tertentu, dipantau sekerap mungkin ketaraf sifar demi
kelangsungan Kerajaan hari ini, kekal diterajui UMNO orang Melayu Am nya.
Kuasa mutlak ditangan sendiri, ayoh
kasi ubah la!, Guua caya lu la NAJIB!.....