Breaking News
Loading...
October 18, 2013

Info Post
Persepsi masyarakat terhadap KDN dan PDRM kini bertambah baik, masyarakat melihat KDN dan PDRM bertindak tegas terhadap pesalah dan penjenayah, tidak seperti sebelumnya, rakyat memandang serong terhadap KDN dan PDRM, apa pun tahniah kepada zahid hamidi kerana megembalikan kepercayaan rakyat kepada KDN dan megembalikan maruah PDRM yang tercalar selama ini...2 comments:

Anonymous said...

tabik spring 100x zahid hamidi...
dari melayu rasis..apa aku peduli...

Anonymous said...

YB DS Zahid kita, tolong JANGAN pedulikan SAMSENG RASIS-GILA-PENJENAYAH dr. DAPBANGKAI/PKR! Jgn. dilayan lansung tuntutan mereka - kerana MAJORITI rakyat terutamanya BUMIPUTERA Islam/Melayu amat menyokong DS Zahid kita. Maka, SYUKUR ALHAMDULILLAH DS Zahid amat tegas MEMPERTAHANkan agama/bangsa/negara, termasuk dgn. undg-undg baru terhadap BINATANG-BUAS penjenayah /pengganas!

Sejarah pengorbanan umat ISLAM/MELAYU dan Bumiputera lain, terutamanya polis/tentera kita (yg. dibunuh dgn. amat kejam oleh MILITIA PENGGANAS KOMUNIS CINA chin peng dan di Lahad Datu), akan terus diHINA/diPIJAK/diTENDANG/diGERTAK dgn. undang-undang "demokrasi/hak asasi" LIBERAL SAMPAH si hipokrit Barat-Zionis (yg. sekutu kuat si DAPSYAITAN/PKR)!

Maka, apa yg. agama dan bangsa kita perlukan - pemimpin UMNO yg. BERANI dan TULEN mcm. DS Dr. Zahid kita, utk. lawan SAMSENG MUSUH Islam/Melayu! Biar tak LIBERAL, utk. dipuji dan dibodek oleh bangsa PENDATANG-tak-sedaq-diri; yg. penting pemimpin tulen dlm. UMNO pastikan ISLAM serta HAK dan TANAH PUSAKA Islam/Melayu dan Bumiputera lain tak DIPIJAK/TERGADAI!

Dan jgn. kita asyik diTIPU oleh MUSUH Islam/Melayu akibat PENGKHIANATAN pemimpin Islam/Melayu LIBERAL! Juga yg. hairannya terdpt pula peningkatan kaum Cina sampai 40, 000, dr. 20, 000 org. nak masuk JPA skrg ; tapi majoriti bukan main BENCI undi BN dulu. Sepatutnya SPA -KDN kena berhati-hati; jgn dibiarkan diSABOTAJ oleh penyokong DAPBANGKAI/PKR, semata utk 'perpaduan' kaum dlm. SPA, sedgkan MUSUH Islam/Melayu mana mahu perpaduan mahupun keamanan, bahkan asyik bela PENJENAYAH pula akibat asyik MENJILAT "demokrasi/hak asasi" SAMPAH si KAPIR-BUAS Barat-Zionis. Juga kita risau GENG KONGSI GELAP disyaki ditaja, GENG SAMSENG dr. DAPBANGKAI/PKR (dan sekutu PAP-Barat-Israel mereka), telah MENYAMAQ masuk dlm. polis/JPA!

Dan bukan main lagi si KAPIR-KAPIR DAJAL kat M'sia ni, MENJILAT kaki kudis Barat-Israel, yg. MELALAK kat M’sia ni, nak paksa pemimipin Islam/Melayu amalkan "demokrasi/hak asasi" LIBERAL SAMPAH si Barat-Zionis, yg. amat BUAS! Kononnya falsafah, budaya dan undang-undang Barat-Zionis yang 'terbaik' - pala hotak si KAPIR SYAITAN Barat-Zionis PENIPU ini, di mana gaya hidup mcm. BINATANG BUAS-PENGIKUT-SYAITAN, yg. rakus MEMUJA wang, kebebasan seks termasuk homoseksual/pelacuran/pornografi/kehamilan luar nikah-pengguguran anak (termasuk kanak-kanak)/bertelanjang-beraksi lucah dpn. awam, dadah, alkohol dan perjudian dsbnya - akan terus MENJAHANAMkan akhlak, akidah dan tamadun umat Islam/Melayu!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).