Breaking News
Loading...
October 9, 2013

Info Post
Majoriti rakyat menyokong tindakan zahid hamidi menyergah wartawan malaysiakini, selama ini banyak menteri berdiam diri apabila kenyataan mereka di spin dan fitnah, tak ada sorang pun menteri yang berani menemplak portal kaki fitnah itu...

Harap tindakan zahid ini menjadi contoh kepada pak-pak menteri yang lain, supaya jangan bagi muka sangat dengan malaysiakini dan kalau boleh kementerian penerangan jangan benarkan malaysiakini renew kad perakuan media mereka...

9 comments:

Anonymous said...

ELOK JUGA SEKALI SEKALA...SEBAB RAMAI JUGA WARTAWAN YANH KURANG AJORRR....SOALAN MEREKA LEBIH PADA UTK MEMERANGKAP DAN BERNIAT JAHAT !

Anonymous said...

Kerajaan ada kuasa .tutp sahaja Mkini.ada pun menyusahkan kerajaan. Orang melayu sokong 100 %

Anonymous said...

Tapi dah ade plak pihak2 liberal dlm parti yg pertikai zahid. kononnya ketegasan zahid akan mengurangkan undi bn dlm pru14. dah mula dah cubaan nak mengurangkan undi zahid dan menaikkan undi hisham bebbbb

Anonymous said...

SETUJU......ALA ABIS TU PRU 13 ARITU APE CITE? CINE TTP UNDI DAP GAK KAN....YG CKP CM GITU NK CARI PUBLISITI LA 2...KEJE X BUAT TP NK LECEHKAN ORG YG WAT KEJE.....

Anonymous said...

Kerajaan cukup berlembut selembut amaran hishamuddin tapi still tak dapat juga undi cina. Apa cerita.

Anonymous said...

terbaik,terbaik.terbaik

Anonymous said...

Melayu Bumiputera perlu pemimpin yang punyai elemen berani dan tegas demi kebaikan agama, bangsa dan negara. Melayu Bumiputera akar umbi pun dah naik panas hati sekiranya Kerajaan Melayu Bumiputera tidak hormati.

Anonymous said...

dap boleh halang wartawan media utama dar hadir kenapa BN tak boleh buat aja..Meka boleh..HishamKERIS jgn lah mengharapkan..tentera pun da lembek..tak lama lagi meka pakai cota dan skirt..Dari Belia, guru , pdrm semua tak suka kayu mati tu, Zahid kiraa ada telor..Kerismudin da di kembirikan..mcm sida sida maharaja china

Anonymous said...

PADAN MUKA si MAMPOSkini-KAPIR DAJAL, disyaki EJEN Barat-Israel ini, diajaq dgn. TEGAS oleh DS Zahid kita!

Lihat di -

1. http://www.anwaraidc.com/?p=27763, .Malaysiakini admits to receiving foreign funds, by AIDC on Sep 22nd, 2012:

PETALING JAYA: Malaysiakini has admitted to receiving grants from National Endowment for Democracy (NED) and other international donors and that it had links with Suaram.

….. Veteran journalist Y.L. Chong quit from Malaysiakini as its news editor more than a decade ago when the news portal management refused to admit that they were getting funds from currency speculator George Soros...

Chong…was commenting on reports that Malaysiakini and Suaram were among anti-establishment organisations that allegedly received foreign funding.

The two main contributors are the American-based National Endowment for Democracy (NED) and the George Soros-linked Open Society Institute (OSI), which have been financing groups supporting its interests and objectives around the world……

2. http://www.globalresearch.ca/malaysia-failure-of-u-s-to-subvert-the-elections-and-install-a-proxy-regime/5334439, Malaysia: Failure of U.S. to Subvert the Elections and Install a “Proxy Regime”: US “Pivot” Toward Asia Trips in Malaysia, By Tony Cartalucci, Global Research, May 09, 2013:

….However, an election monitoring organization funded by a foreign government which openly seeks to remove the current ruling party from Malaysia in favor of long-time Wall Street servant Anwar Ibrahim is most certainly not “independent.”

The ties between Anwar Ibrahim’s “People’s Alliance” and the US State Department don’t end with the Merdeka Center, but continue into the opposition’s street movement, “Bersih.” Claiming to fight for “clean and fair” elections, Bersih in reality is a vehicle designed to mobilize street protests on behalf of Anwar’s opposition party. Bersih’s alleged leader, Ambiga Sreenevasan, has admitted herself that her organization has received cash directly from the United States via the National Endowment for Democracy’s National Democratic Institute (NDI), and convicted criminal George Soros’ Open Society….

In 2011, then Secretary of State Hillary Clinton unveiled the “America’s Pacific Century” where she explicitly states:

In the next 10 years, we need to be smart and systematic about where we invest time and energy, so that we put ourselves in the best position to sustain our leadership, secure our interests, and advance our values. One of the most important tasks of American statecraft over the next decade will therefore be to lock in a substantially increased investment — diplomatic, economic, strategic, and otherwise — in the Asia-Pacific region.

To “sustain our leadership,” “secure our interests,” and “advance our values,” are clearly hegemonic statements, and indicates that the US’ goal for “substantially increased investment,” including buying off NGOs and opposition parties in Malaysia, seeks to directly serve US leadership, interests, and “values,” not within US borders, but outside them, and specifically across all of Asia….. And of course, by “advancing democracy and human rights,” Clinton means the continuation of funding faux-NGOs that disingenuously leverage human rights and democracy promotion to politically undermine targeted governments in pursuit of installing more obedient proxy regimes…..

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).